Over Nok Nok Thai

Sinds 2018 kunt u bij ons genieten van traditionele Thaise gerechten, voor uw ogen bereid in de open keuken. U kunt bij ons dineren en afhalen. Nok Nok beschikt binnen over ongeveer 20 zitplaatsen, in de zomer kunt u bij mooi weer plaatsnemen op ons kleine terras. WIlt u afhalen dan kan u gewoon langskomen of van te voren bestellen via onze bestelwebsite, het eten staat dan op de afgesproken tijd vioor u klaar.  Mocht u het eten willen laten bezorgen dan kan dat via één van onze bezorgpartners: UberEats of Thuisbezorgd. Houdt u er wel rekening mee dat de prijzen bij bezorgen iets hoger zijn dan wanneer het eten zelf afhaalt vanwege de bezorgkosten en commissie van onze partners.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Beoordelingen

Kula Productions

Vriendelijk personeel, snel af te halen na bestelling te hebben geplaatst en natuurlijk een overheerlijk grote portie. Mijn favoriet is de Keng kai (rode kokos curry). Niet te pittig, maar perfecte hoeveelheid pit

Sophie Van den bergen

Vorige week samen met mijn vrouw gegeten bij Nok Nok Thaifood in Zaandam. Een klein restaurantje met een open keuken, waar je kon zien hoe de heerlijke thaise gerechten werden klaargemaakt. De Kai sateh vooraf was al heerlijk, maar de gerechten met eend en kip en de heerlijke groenten, de curry en de basilicum waren voortreffelijk! De bediening was vriendelijk, dus kortom hebben wij genoten van ons bezoek aan Nok Nok!

Marcel Niemeijer

Vandaag voor het eerst bij Nok Nok besteld en eten was op tijd bezorgd! We hadden soep, kip curry en rundercurry besteld en het was allemaal erg lekker en zonder twijfel beste Thai in regio! Absoluut een aanrader!

Lieke W.

Heerlijk gegeten en super aardige bediening, ik ga hier heel snel weer naar toe. Ze gebruiken lekkere verse groenten en alles wordt bereid waar je bij staat.