Avaliações de Nok Nok Zaandam

Avaliações recentes

5.0
R. Rink
27 novembro 2022

Heerlijk eten, via de mail order geplaatst, opgehaald op het gekozen tijdstip. Eten was klaar en kon direct meegenomen worden. Perfect geregeld !

Jessica Andriessen
24 novembro 2022

Heerlijk gegeten! Eerste keer dat ik hier eten bestelde, maar zeker niet de laatste.

Manja
20 novembro 2022

De app functie werkt heel handig voor het plaatsen van de bestelling. Je krijgt een mail ter bevestiging en ook de tijd voor afhalen werd bevestigd. De bestelling was klaar op het afgesproken moment, super! En zoals elke keer is het eten heerlijk! We bestellen hier graag :)

Jolanda
17 novembro 2022

Top maaltijden en altijd klaar op de afgesproken tijd

W
14 novembro 2022
Kp
13 novembro 2022

Wederom lekker gegeten

B.Konecki
13 novembro 2022
Dennis Bakker
12 novembro 2022

Erg smaakvolle gerechten!! Vlees, vis of kip, allemaal niets op aan te merken!!

Daan Bakker
11 novembro 2022

Altijd super lekker en keurig op tijd klaar. ! Wij zijn fan Liefs Daan

C. Scheeres
1 novembro 2022

Heerlijk gegeten, na 40 minuten nog steeds lekker warm ingepakt en op tijd klaar. Echter jammer dat Westzaan te ver is om te bezorgen. afstand valt best mee.

RonKoog
29 outubro 2022

Netjes op tijd, mooi verpakt om mee te nemen en vooral heerlijk eten.

Dorien
28 outubro 2022

Vers en erg lekker

Debby
17 outubro 2022

Hadden drie verschillende maaltijden, en alle drie erg goed van smaak

Margriet
17 outubro 2022

Was heerlijk wel veel te zout! Vooral curry gerecht was heel zout.

Stephanie
6 outubro 2022

Sehr, sehr leckeres Essen

Alexander
25 setembro 2022

Altijd lekker!

Kitty
22 setembro 2022

We hebben met 5 mensen heerlijk gegeten. Voor 2 was het de 1e keer en ze vonden het zalig

Daan Bakker
9 setembro 2022

Altijd mega lekker en op tijd klaar , mist nooit 1 gerecht en de portie s zijn mooi aan de maat! Wij zijn fan! -x-

Patty
9 setembro 2022

Heerlijk zoals altijd! Delicious as always!

Maurice
1 setembro 2022

Wat was het weer lekker zeg !

Rene
23 agosto 2022

Lekker hoor!!!

MC
20 agosto 2022

wederom heerlijk genieten miste wel het kleine zakje kroepoek

Elly
17 agosto 2022

Het was heerlijk, voor het eerst besteld bij Nok Nok Gaan we zeker nóg vaker doen

Bert
14 agosto 2022

We hebben heerlijk gegeten

Carola
8 agosto 2022

Ik heb echt genoten van de smaak en ik was verrast door de kwaliteit van het voedsel. Dat gaan we zeker nog een keer doen, bedankt

Max
30 julho 2022
Sabrina
28 julho 2022

Lekker eten! Bestelling was op tijd klaar. De kip cashew en pad thai garnalen is favoriet! Beef in oestersaus was prima, niet bijzonder.

Rene Sluijk
24 julho 2022

Lekker vers en smakelijk.

Varmen
19 julho 2022
Michel
19 julho 2022

Tijdens het eten waande ik mij weer in Thailand. Wat een heerlijke gerechten. ระหว่างทานอาหารเย็น ฉันจินตนาการถึงตัวเองที่เมืองไทยอีกครั้ง ทานอะไรดีคะ

Ilja
9 julho 2022

Super, altijd even goed en lekker!

Sluijk
6 julho 2022

Erg lekker hoor.

Jeroen Bosman
2 julho 2022

Was de eerste keer dat ik hier eten heb besteld, was op een tip van mijn buurman. Was erg lekker alleen de gebakken mie vond ik meer soort van bami, niet echt fan van.

Jeroen Ransijn
1 julho 2022

Ben vaak in Thailand zelf geweest en gegeten. Nok Nok is echt top als ik het vergelijk met authentieke Thaise keuken!

Paul uit Zaandam
10 junho 2022

Heerlijke maaltijd; zooo smakelijk!

Carla Luth
7 junho 2022

Het gebruiken van verse groenten en kruiden doet ons watertanden. Het is voor ons een heerlijke traktatie als we eten bij jullie hebben besteld

Maurice
27 maio 2022

Zalig weer !!

David
22 maio 2022

Zoals altijd, bliksemsnel! En fantastisch eten! Thais zoals ze het in Thailand maken.

Renske
16 maio 2022

Het was weer heerlijk! Zo fijn ook dat de vegetarische gerechten allemaal zo lekker en verschillend zijn. De schoonfamilie is nu ook fan van jullie 😄

R
15 maio 2022

Ik had een rode curry gerecht besteld waar kokosmelk in hoort, het smaakte totaal niet naar rode curry en kokos, het smaakte een beetje naar saté saus en er zat ontzettend veel zout in, normaal gesproken is de kleur van het sausje ook rood maar dit keer was het meer bruin.

m.jansma
9 maio 2022
Ivo
2 maio 2022

De Tom Kah Kai was heel flauw van smaak. Het zuurtje miste en dat zorgde ervoor dat het warme kokosmelksoep werd. Jammer. Het kipgerecht was heerlijk mijn rundvleesgerecht was flauw van smaak en bevatte veel koriander wat daarom erg overheerste. Het was niet de kwaliteit zoals ik deze van jullie ben gewend. Jammer!

Maurice
28 abril 2022

Super ! Voor het eerst de gebakken noedels geprobeerd, heerlijk !

Daan
21 abril 2022

Heerlijk gegeten!

de Groot
19 abril 2022
P.A.M. Borgers
11 abril 2022
Mario Suarez
9 abril 2022

Heeeeeerlijk Eten is altijd vers en lekker Bestelling altijd netjes op tijd klaar of zelfs eerder. Van harte

Massimo
8 abril 2022

Very tasty food. Reliable quality every time we order!

Andre
3 abril 2022

Was weer heerlijk. Goed van smaak, lekker vers. Kortom een aanrader.

Ivo van Tent Beking
28 março 2022

Het rundvlees in het gerecht Nua katiam prik thai was erg taai en leek wel opnieuw opgebakken? De Tom Kha Kai was voortreffelijk en ook de Kai med ma muang was lekker.

Maurizio
14 março 2022

Nu ook voor het eerste de soepen geproefd, zalig !!

Sergio
9 março 2022

Zoals altijd super lekker en goede porties.

Molenaar
28 fevereiro 2022

We hadden 4 hoofdgerechten besteld en 4 stokjes sate. Toen we thuis het eten op wilde eten zagen we dat jullie de sate waren vergeten!!!!

Nollen
26 fevereiro 2022

Heerlijk!

Joey
14 fevereiro 2022
Mariska
13 fevereiro 2022

Altijd goed eten en snelle service!

Mirte
11 fevereiro 2022
Kokkie
3 fevereiro 2022

's Middags besteld, stond op de afgesproken tijd keurig verpakt klaar. Goede porties en lekker

Maurice Ruikers
31 janeiro 2022

Weer super ! Alleen jammer dat je nu ook voor de cassave moet betalen !

Stephanie
27 janeiro 2022

Heerlijk vers eten, aanrader

Olaf
15 janeiro 2022

Lekker gevuld soep. Nok Nok special was van mindere kwaliteit. Met naam het vlees had een vreemde textuur.

Lauren Woodall
10 janeiro 2022

Always great! Fresh and delicious it's the best Thai food in Zaandam.

N.S.
8 janeiro 2022
Floortje
2 janeiro 2021

Super service en heerlijk eten. Mijn vriend was zijn telefoon verloren voor de zaak en de mensen waren super behulpzaam en hebben de telefoon buiten gevonden. Toppers!

Achthoven
30 dezembro 2021

complimenten. het was lekker

Berend
23 dezembro 2021

Heerlijk!

Kim
21 dezembro 2021

Wij bestellen hier regelmatig en het is altijd weer mega lekker en vers! Vooral nummer 41 is een echte aanrader!

Jan Dekker
19 dezembro 2021

Bestellen dit gerecht al maanden, maar deze keer was het wat minder van smaak, het leek alsof de knoflook op was en de champignons in de aanbieding waren, zo veel zaten erin.

Debby
18 dezembro 2021

Vaker gehaald en nog nooit teleurgesteld! Viskoekjes zijn zo ontzettend lekker. Hadden nu de garnalen met rode curry. De verschillende smaken en niet te pittig zijn echt een aanrader!

Birthe
18 dezembro 2021

Het is super lekker! De kokossoep is mijn favoriet en alle groente is altijd vers.

Erna Copier
15 dezembro 2021

Heerlijk!!!

Andrea
26 novembro 2021

Viskoekjes niet zo lekker als anders. Hoofdgerecht lekker.

Lauren Woodall
21 novembro 2021

Excellent as always. Best Thai food in Zaandam!

Ruud
21 novembro 2021

We hebben héééérlijk vegetarisch gegeten😁

Daan Bakker
8 novembro 2021

Altijd lekker !

Guda Grabijn
6 novembro 2021

Echt heerlijk. Top kwaliteit.

Michiel Driessen
5 novembro 2021

Snel klaar. Smakelijk.

Rémy van Lieshout
3 novembro 2021

Lekker en snel

Ben van Geelen
1 novembro 2021

zaandam ben groot fan van Thaise keuken ,en altijd weer een feest om hier af te halen

Andre
1 novembro 2021

Was weer heerlijk. Verse producten en heerlijk van smaak.

Andrea
30 outubro 2021

Viskoekjes superlekkers zoals altijd. Yum nau yang erg lekker. Koeng pad prik Thai aan de zoute kant.

Marleen
28 outubro 2021

Geweldig food en top service

Hans
28 outubro 2021

Top eten 👍👍👍👍👍👍

Sophie
27 outubro 2021
Maurice
25 outubro 2021

Weer lekker !

Mylene van der Beek-Wollrabe
25 outubro 2021

Het eten was weer geweldig. Alles vers en alles even smaakvol én een snelle service

Jan Dekker
23 outubro 2021

Waanzinnig lekker!!

Faber
23 outubro 2021
Sebas
23 outubro 2021

Zoals elke keer, vers en met liefde bereid en lekker

Jesse
21 outubro 2021

Erg lekker Thais eten!

Daniel
19 outubro 2021
jj
12 outubro 2021
Rene
11 outubro 2021

Heerlijk en vers

A. J. De Ruiter-Groenewoud
10 outubro 2021

Heerlijk en goed warm.

Erna copier
3 outubro 2021

Was weer heerlijk!

P.A.M. Borgers
19 setembro 2021

Prima

Jessie
13 setembro 2021

Nu 2x besteld hier en het was 2x erg lekker, eindelijk heeft zaandam een goede Thaise afhaal/bezorgservice

Andre
9 setembro 2021

Eten was weer heerlijk! Niets op aan te merken! Top

Carina
9 setembro 2021

Super lekkere gerechten.

Engelsman
7 setembro 2021

Het eten is authentiek Thaais en heerlijk.

Ronald Steketee
6 setembro 2021

Uitstekend

Kitty
4 setembro 2021

Ik had gebakken rijst besteld en kreeg witte rijst .is toch weer 2,50 extra

Ilya
21 agosto 2021

Het was weer superlekker!!! Wel heel jammer dat er niet bezorgd kan worden in Zaandijk, anders zouden we 10x zo vaak bestellen. :-)

Jolanda Boef
21 agosto 2021

Gisteren op aanraden van vrienden voor het eerst Ka Long Rang besteld bij Nok Nok en wij vonden het erg goed alleen de rode curry saus vonden we iets te zoet.

M.F.
16 agosto 2021

Teveel cocos in de soep en flauw. Hoofdgerechten ook zeer matig.

alexander
12 agosto 2021

Ik bestel hier zeer regelmatig en ben super tevreden. Altijd lekker!

Piet Koster
9 agosto 2021
Bert
8 agosto 2021
Jan Dekker
8 agosto 2021

Het was weer super lekker!!!

Ronald Steketee
3 agosto 2021

Lekker gegeten. Prima van smaak.

Prinsen
2 agosto 2021

Zeer smaakvol🎉🎉🎉🎉

Linde
2 agosto 2021

De gebakken rijst is helaas niet meer zoals ie was, dat was de hele reden dat we altijd bij Nok Nok bestelden. Nummer 43 en 73 was alsnog heerlijk als altijd!

Stefan
25 julho 2021

Weer heerlijk gegeten, top

van der Beek-Wollrabe
18 julho 2021

Geweldig lekker gegeten. Super snel klaar. Nog voor de afgesproken tijd konden we het ophalen. Geweldige service

Sophia
15 julho 2021

Het was weer Nok Noklekker!! Echt zalig!! Onze favoriete take away..

R L Blits
11 julho 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Dorien
2 julho 2021

Heerlijk ,vers ! Altijd lekker

R. L. Blits
29 junho 2021

Heerlijk gegeten, consistente kwaliteit! Top Thai!

Federica
25 junho 2021
Erna Copier
23 junho 2021

Zoals altijd, heerlijk! 👍

Jan Dekker
13 junho 2021

Ontzettend lekker, net zo lekker als in Thailand!

Andrés
7 junho 2021

Lekker!

Stefan
6 junho 2021

Altijd heerlijk eten!

MC
6 junho 2021

wederom heerlijk gegeten

alex
31 maio 2021

Lekker!

Anja
30 maio 2021

We hebben vier diverse maaltijden besteld en alle vier even heerlijk. Met ruim rijst en kroepoek. Aanrader!

Amy
28 maio 2021

Mijn bestelling was netjes op tijd klaar. Het was heerlijk, vers en nog super heet bij thuis komst. Het personeel was vriendelijk. Kortom een hele positieve ervaring bij NokNok

Jackielynn
27 maio 2021

Heerlijk gegeten! Bedankt dames :)

Jan Dekker
24 maio 2021

Heerlijk eten, super goed!!

Angela
23 maio 2021

Ruime porties en geweldig lekker!

Erna Copier
16 maio 2021

Was weer smullen! 😋

Schijf
15 maio 2021

Heerlijk gegeten. Royale porties. Misschien handig om het nummer van het gekozen hoofdgerecht op de papieren verpakking te zetten. Wij hadden drie hoofdgerechten en moeite soms gok te zien wat welk gerecht was

Dorien
12 maio 2021

Helemaal top , zoals altijd!

Vincent
9 maio 2021

Heerlijk gegeten.

Sophia
3 maio 2021

Altijd lekker! Vegetarische groene curry was wel alweer pittiger dan de rode, ondanks dat er op de site vermeld staat dat de rode pittiger is. Ik zal er de volgende keer naar vragen hoe dit zit. Maar altijd heerlijk, ik blijf bestellen!

Daniel
2 maio 2021

De Thalee pad sod horapa en Paneng nua waren erg lekker. We komen zeker terug.

Joke
27 abril 2021
S.
26 abril 2021
ben
20 abril 2021

heerlijk gegeten al vaak gehaald . blijft een feest goede porties en smaak vol . Thailand is mijn favoriete keuken .kom er vaak en hier komt het toch echt het dichts bij de authentieke keuken

Erna Copier
19 abril 2021

Was weer superlekker!

R. L. Blits
12 abril 2021

Heerlijk Thais eten.

Andrea
12 abril 2021

Het eten was lekker, maar de cola zero was over de datum en zo smaakte deze ook, misschien niet meer verkopen?

Kim
12 abril 2021

Weer super lekker gegeten! Zeker aan te raden nummer 41 en de sate stokjes. Verse producten, kortom, een echt goede Thai!

Rob van der linden
11 abril 2021
M h
11 abril 2021
Mart koele
10 abril 2021

Heerlijk Thais heten. Ik beveel hen van harte aan. Prijs, kwaliteit goed in balans.

R de boer
10 abril 2021

Zeer smakelijk eten.

Bas
10 abril 2021

Heel erg lekker!

Erna Copier
4 abril 2021

Was weer superlekker!

Scholten
31 março 2021

Bestelling stipt op tijd gereed. Zeer smakelijke gerechten. de Nok Nok mix was voor 2 personen een goed voorgerecht . Echt een aanrader

Adrian
29 março 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk!

Dave
29 março 2021

Zeer veel zout in het eten

Raymond
28 março 2021

Het was Toptop

Eline
27 março 2021

Eten was ontzettend lekker! En ruim voldoende! Zeker een aanrader

JBR
23 março 2021

Het eten was echt overheerlijk! De Nok Nok mix was precies lekker voor 2 personen als voorgerecht (eerlijk zullen we alles delen ;-)). De hoofdgerechten (#41 en #53) waren zeer smakelijk en ruim voldoende. Nok Nok is een absolute aanwinst voor Zaandam e.o. Enige minpuntje: via hun eigen website kan je alleen maar bestellen om af te halen.

Reinier
22 março 2021

Heel lekker

Jarno
17 março 2021

Keurig op tijd, ruime portie, erg vriendelijk personeel en heerlijk eten! Aanrader!

Lisa van Aarle
15 março 2021
Erna Copier
15 março 2021

Was weer helemaal top!

Mario
14 março 2021

Heerlijk Thais eten! Goede prijs kwaliteit verhouding. Lekker smaak en goede service.

Gabriël
13 março 2021

Erg lekker gegeten

Stefan
11 março 2021

Thais zoals je dat normaliter alleen in het land zelf eet, in één woord: verrukkelijk!

Paul
11 março 2021

uitstekende kwaliteit, wel de witte rijst vergeten

Ali
8 março 2021

Lange tijd niet meer zo lekker gegeten. Alles was perfect en het eten was vers. Een echte aanrader voor als je Thai wilt eten!!

Erna Copier
6 março 2021

Zoals iedere keer heerlijk eten. Helemaal top!

Conny
6 março 2021
Ciska
1 março 2021

Top!

Andre
1 março 2021

Heerlijk, dit zijn de smaakmakers van Zaandam!!

MC
27 fevereiro 2021

heeeeeeerlijk

Sophia
22 fevereiro 2021

De vegetarische rode en groene curry besteld en het was heerlijk! Precies genoeg voor 2 personen, licht pittig met knapperige groenten. Wij gaan hier vaker halen :)

Susan
20 fevereiro 2021

Lekker en veel.

MC
19 fevereiro 2021

wederom heeeeeeerlijk gegeten

Adelheid
16 fevereiro 2021

Bestelling stipt op tijd gereed. Zeer smakelijke gerechten. Ik kan de salade aanraden.

Jos van der Beek
15 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten. Snelle service. Eten wordt goed verpakt om eventueel lekken te voorkomen. Een Aanrader!

Erna Copier
14 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk!

Patty
14 fevereiro 2021

Was lekker.miste alleen de peper..stond 1 pepertje bij maar was helemaal niets van te proeven.... Ik koop regelmatig eten bij jullie....altijd goed!

Paul en Esther
3 fevereiro 2021

Heerlijke, smaakvolle gerechten. Goede porties en alles stond al klaar bij afhalen. Écht een aanrader! We gaan hier zeker vaker bestellen.

Jamie
3 fevereiro 2021

Heerlijk eten.

Bianca
31 janeiro 2021

Was heerlijk 😋 lekker gegeten en niet pittig 🌶 zoals gevraagd ☺️

Joe van Beurdski
31 janeiro 2021

We hebben het eten opgehaald. Het stond al klaar voor ons, heel fijn. Wij hadden een groene curry besteld en een vega maaltijd met gemengde groenten en sojasaus. Ze waren beiden erg lekker. Vooraf hadden we vega loempia's, die waren iets minder top; beetje saai, niet zo smaakvol, er leken ook maar 1 of 2 ingredienten in te zitten...

Bela
31 janeiro 2021

Lekker eten , mooie porties. Online bestellen week top, op afgesproken tijd klaar Misschien iets minder zout in bepaalde gerechten

Rene
30 janeiro 2021

Geweldig lekker eten. Altijd vers. Ik bestelde via de website en kwartiertje later haalde ik mijn bestelling op.

Lydia
29 janeiro 2021

Superlekker, echt Thais! Alleen jammer dat jullie de rijst waren vergeten, en ook geen sorry of goedmakertje daarna.

Alex
29 janeiro 2021

Altijd lekker en vers Aanradertje

Erna Copier
27 janeiro 2021

Wij waanden ons weer even in Thailand! Heerlijke viskoekjes en 2 verrukkelijk curry's, een rode en een groene en ruim voldoende ook! Voor ons de eerste keer maat zeker niet de laatste. Top!

Gabriella
25 janeiro 2021

Super lekker gegeten. Aantal voor gerechten en hoofdgerecht en alles smaakte perfect.

Lm
23 janeiro 2021

Snel en lekker!

Guillermo
20 janeiro 2021

Zoals altijd heerlijk eten!!!

Jitske
16 janeiro 2021

We hebben heerlijk gegeten!! Het waren ruime porties, echt vers en zeer smakelijk. Dank!

Menno
16 janeiro 2021

Heerlijk, supervers en voor ons drieën meer dan genoeg . Een aanrader. Oh ja, vergeet te vermelden dat het niet te pittig is, top.

J.S.
11 janeiro 2021

eten besteld en afgehaald, helemaal zoals van tevoren aangegeven. Eten was erg lekker en vers.

MJO
10 janeiro 2021

Lekker en snel klaar

Andre
9 janeiro 2021

Smaakte weer heerlijk. Heerlijk vers en goed van smaak! Aanrader!

Maya
8 janeiro 2021

Het is heerlijk maar het zou nog lekkerder zijn als de groente iets minder zacht is. Ik hou van lekker knapperige groente.

Jorrit
4 janeiro 2021

Ik bestel regelmatig de kip met rijst en cashew noten, de smaak is altijd voortreffelijk maar gister was deze helaas veel zouter dan wat ik gewend ben van jullie gerecht.

Peter
3 janeiro 2020

Al meerdere malen bij NokNok gehaald, echt een aanrader voor de liefhebbers van orientaals eten. Aanwinst voor Zaandam!

Nico
2 janeiro 2020

Beste mevrouw van NOK NOK ik heb gisteren online Tom yam kai en Pad Thai besteld en zelf opgehaald De soep was lekker maar die pad thai was heel erg slecht het was een vaste bonk geworden aan elkaar geplakt Thais eten hoort vers uit de wok te komen Ik wil geen pad thai die een dagen van te voren in een bakje is gedaan en het is zeker dat u dit gedaan heeft ! !Ik heb een paar happen geproefd het was vies en oud en nu heb ik buikpijn en ben teleurgesteld want ik heb u nog veel goede reviews gegeven en veel besteld met de eerste lockdown Helaas kan ik dit niet meer aanbevelen :(

Juliette
2 janeiro 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, en genoeg voor 2 dagen dus net lekker bij de lunch weer gegeten.

MC
1 janeiro 2020
Ankie
31 dezembro 2020

Heerlijke gegeten, de gerechten waren goed gekruid en roken ook nog eens erg lekker. Flinke porties en ook het afhalen was prima op orde. Aanrader!!

Ingrid
30 dezembro 2020
Paul
23 dezembro 2020

Uitstekende Thaise afhaal!

Jan jaap
20 dezembro 2020

Arroy mak mak.

Chan
14 dezembro 2020

Bestelling was precies op tijd klaar en eten was echt goed, ik ga zeker weer bestellen!

Michel
14 dezembro 2020

was wederom heerlijk!!!

Debby
12 dezembro 2020

Was weer ontzettend lekker!!

Mar
7 dezembro 2020

We bestellen vaker iets en waren altijd tevreden. Deze keer minder. We hadden Pad thai kai besteld en de rijstnoedels waren echt niet lekker, één dikke klont, het zat aan elkaar gekleefd. Jammer. De vegetarische loempia’s die we besteld hadden waren wel lekker. Volgende keer beter hoop ik. Het eten was op de opgegeven tijd klaar. De service is goed.

Nico
5 dezembro 2020
Bram
5 dezembro 2020
Moun
4 dezembro 2020

Altijd goed!!!

Juliette
29 novembro 2020

Eten en smaak was goed. Ben kritisch als het gaat om papaya salade en deze was echt goed met de juiste pittig niveau. Deze thais is een aanrader!

Martijn
27 novembro 2020

Ik probeerde online te bestellen en bezorgen. Adverteren met “gratis bezorging”. Dus je klikt daar op,. Na de bestelling/betaling krijg je een mail dat je het zelf kan gaan halen😂

Dorien
20 novembro 2020

Het eten was super lekker , vers !

Sally
13 novembro 2020

Always super lekker ♥️

eden
12 novembro 2020

untasty food but fast delivery

Miranda
4 novembro 2020

Heerlijk Thais eten!! Lieve mensen!!

Ron Bouber
4 novembro 2020

Bestellen ging zeer makkelijk. Het eten was geweldig. Zeer afwisselende smaken. Netjes en goed ingepakt. We komen zeker terug.

Jennifer Duin
26 outubro 2020

Geweldig zoals altijd, Liefs, Jennifer en Kevin

Jj
21 outubro 2020

zoals altijd heerlijke Thaise curry

Carol
18 outubro 2020

We zijn vaste klanten. Super lekker en vriendelijke mensen.

Alex
16 outubro 2020
Krissy
9 outubro 2020
De Groot
9 outubro 2020

Pad thai was erg lekker, net goed pittig

Andre
7 outubro 2020

Eten smaakte heerlijk. Specialiteit van de Chef. Goed van smaak, lekker pittig. Aanrader.

anoniem
3 outubro 2020
Sara Cloosterman
2 outubro 2020

Geweldige smaken, super vers. Echt heerlijk!

Marloes
28 setembro 2020

goede service en heerlijk eten

Joelyne
27 setembro 2020

Heb er al een aantal keer besteld, en alles wat ik bestel is verrassend lekker👌🏽 Ik vind dit echt een aanrader als je lekker Thais wilt eten😊

Andre
27 setembro 2020

Smaakte weer lekker. Heerlijk vers.

Wies
25 setembro 2020
Ma
19 setembro 2020

Elk gerecht is vers en overheerlijk!

Rene
18 setembro 2020

Mn favoriet in Zaandam. Heerlijk eten

Lucille Ellinger
16 setembro 2020

Gewoon heel erg goed!

Andre
14 setembro 2020

Was weer heerlijk! Top keuken!

Ewelina
14 setembro 2020

Het eten was echt lekker !

Sally
13 setembro 2020

Always tasty. Best Thai food in the Netherlands ♥️

Andrea
12 setembro 2020

Het was al weer een tijd geleden dat we besteld hadden, in onze herinnering was het toen echt beter. Het gerecht met eend viel tegen.

pieter
7 setembro 2020

Was weer lekker

Ciska Bakker
1 setembro 2020

Heerlijk en vriendelijke bediening

Paul
29 agosto 2020

Was prima!

Sanne
27 agosto 2020
Anoniem
25 agosto 2020

Prima gegeten, snelle service. We bestelen graag weer. Alleen jammer dat er rijst of een andere bijlage gekozen moet worden bij online bestellen, het wordt gauw teveel bij meerdere gerechten bestellen.

marien
25 agosto 2020

Geweldige gerechten. Neem naast een hoofdgerecht vooral ook de sate. Uitmuntend.

Mariska
23 agosto 2020

Altijd goed te eten, op tijd klaar en goede service. Bedankt NokNok!

Andre
23 agosto 2020

Was weer heerlijk. Goed van smaak en lekker vers!

myrthe
23 agosto 2020

echt top jullie Pad thai! Tot snel!

Kitty peerdeman
19 agosto 2020

Eerlijk gezegd vond ik het deze x wat minder smaakvol. Ik heb regelmatig hetzelfde gerecht.in ieder geval de laatste keren. Daarom viel me op dat het deze x minder van smaak was. Daarbij waren er volgens mij punten beschikbaar maar nu heb ik ineens maar 1 punt

Wouter
19 agosto 2020

Heerlijk eten, vooral de vegetarische groene curry!

Shao
17 agosto 2020

Eerste keer hier eten afgehaald. We hadden drie verschillende gerechten en alle drie waren lekker. We gaan hier zeker vaker afhalen.

Maurice
17 agosto 2020

Wederom super, wat een toppers !

Andre
14 agosto 2020

Eten was weer heerlijk!!

Denise
12 agosto 2020

Heerlijk eten, deed ons aan Thailand denken! Alleen jammer dat de kip cashew aan de zoute kant was, (de saus, de rest van gerecht ook heerlijk). De Tom Ka Kai geurde heerlijk. We gaan zeker nog een keer bestellen!

mira brouwer
10 agosto 2020

Eten was weer heerlijk maar ik moest bijna 20 minuten wachten terwijl ik had besteld voor een bepaalde tijd. Wij halen eerst altijd eten voor onze kinderen en dan voor ons bij Noknok dus dan is het extra vervelend als je moet wachten en het andere eten koud wordt.

Emily
3 agosto 2020

Lekker gegeten

Roy DnKr
3 agosto 2020

Lekker lekker.

Sharon
1 agosto 2020

Voor d e eerste keer besteld. Eten was op tijd klaar en nog goed warm toen het uitgepakt werd. Vervolgens heerlijk gegeten. We hadden oa eend, en een visschotel. De porties waren ruim met allemaal verse ingrediënten. Hier gaan we zeker nog eens bestellen.

Nanika
28 julho 2020

very yummy food and very friendly staff

Andre
26 julho 2020

Smaakte weer heerlijk. Alles lekker vers en heerlijk van smaak!

Henk Roukama
15 julho 2020

Lekker eten en vers gemaakt, mag alleen el wat pikanter of eventueel wat losse chili erbij , gaan zeker nog een keer bestellen

Andre
11 julho 2020

Was weer heerlijk, lekker vers en alles goed van smaak. Aanrader!

Teodor
9 julho 2020

We order often from Nok Nok and we love your food. However, the Som Tam Thai we got this time was disappointing. It lacked of seasoning and was way too sweet. It seemed to me that it's missing some essential seasoning such as fish sauce or garlic. Just pure sweet almost like dessert.

Rob en Carla
9 julho 2020

Precies op tijd klaar om op te halen, Goed verpakt, alles vers, grote porties, en heerlijk thuis gegeten. Een aanrader. En niet te vergeten de vriendelijke bediening!

Emma
9 julho 2020

Lekker eten , vriendelijke personeel, mijn favoriete Thaise restaurant!

Deniece
29 junho 2020

Altijd heerlijk!

Mar
27 junho 2020

We hebben een vis en vegetarisch gerecht besteld en opgehaald. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. de porties zijn ruim en de smaak van beide gerechten was heerlijk. Naar onze smaak iets te zout. Veel groente bij het vegetarische gerecht. Voor herhaling vatbaar.

Benjamin
27 junho 2020

Nok Nok is absoluut de " Haut Cuisine " onder de Thaise afhaal restaurants. De gerechten smaken alsof er een engel over je tong fietst. Goed verzorgd ingepakt, na drie uur was het nog warm, een woord, ""Verrukkelijk""

Mariska
25 junho 2020

Altijd goed eten, wanneer je ook bestelt

Rosan
23 junho 2020
Edu Wollrabe
22 junho 2020

besteld via website. Eten was klaar op afgesproken tijd. Genoten van het eten dat elke keer vers voor je wordt klaargemaakt. Wat een heerlijke smaken. Een aanrader

Natasja
21 junho 2020

Geweldig eten en super service!

Simon
15 junho 2020
Kemper
14 junho 2020

Lekker gegeten. Eindelijk eens een Thai waar er genoeg groenten door de vegetarische curry gaat.

Aad
13 junho 2020

Heerlijk eten voor redelijke prijs

SPie
4 junho 2020

Heerlijk eten, vriendelijke personeel, en goed , veilig geregeld afhaalpunt.

Vissers
3 junho 2020

Heerlijk eten

Maurice
3 junho 2020

Echt weer geweldig !

Aad
29 maio 2020

Prima eten voor een prima prijs!

Joke
23 maio 2020

Erg smakelijk, Lekker gegeten.

MJO
22 maio 2020

Grote porties, lekker en snel klaar.

Andre
19 maio 2020

Heerlijke gerechten. Vers, smaakvol, echt een aanrader.

Rodney
17 maio 2020

Het was lekker maar helaas bami in plaats van nasi gekregen

Marianne
17 maio 2020

Was erg lekker allemaal

Guillermo
16 maio 2020

Altijd lekker eten en personeel is erg vriendelijk 🤗

Nico
16 maio 2020

Heel erg lekker !! ruime porties en mooi op tijd ..kan niet wachten tot we weer gezellig in het restaurant kunnen zitten..

Ciska Harry
15 maio 2020

Heerlijk eten en super vriendelijke mensen!

Margriet
13 maio 2020

Super lekker gegeten! Lekker pittig! Een echte aanrader. Veel verse groenten. Wij zijn heel erg tevreden. (en we waren met 11 personen)

Dieuwke
10 maio 2020

De groene curry maakt mij iedere keer weer bij 🥰

Kelvin
9 maio 2020

heerlijk. alleen mn opgespaarde voucher werkte niet dat was wel jammer. kreeg er ook nog geen reactie op toen ik het aankaartte

Elly
8 maio 2020

Op tijd klaar en heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Francis
7 maio 2020

Heerlijk Thais eten, goede porties en goed gevuld (bvb lekker veel garnalen in het garnalengerecht). De kokossoep was heerlijk, de groene vega curry vonden we vrij pittig voor een gerecht met slechts één pepertje. Goede service en super gegeten!

Sara
6 maio 2020

Heerlijk gegeten. We komen zeker terug!

Hammer
5 maio 2020
Maurice
29 abril 2020

Super weer, nu zelfs 2x in de week besteld. Zalig !

Krisjtán
25 abril 2020
Diederick
24 abril 2020

Heerlijk weer gegeten gisteren. Vooral de voorgerechten waren een lekkere aanvulling.

G. Bruin
21 abril 2020

De bestelling was keurig op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten.

Andrés
21 abril 2020

Snel en lekker, bedankt!

Maurice
20 abril 2020

En weer goed !

MJO
19 abril 2020

Snel klaar, lekker en grote porties

Justin&El
18 abril 2020

Top kwaliteit eten! Heerlijke gerechten en super vriendelijke personeel! Echte aanrader.

Karen
17 abril 2020

super lekkere thaise curry, zelfs bij afhalen was het eten warm toen we thuis kwamen Favoriet Viskoekjes en de papaya salade

Afhalen123
17 abril 2020

Heel lekker en goed warm!

Angela
16 abril 2020

Als altijd héérlijk eten, volle en frisse smaken, snel en supervers. We blijven hier terugkomen om waanzinnig lekker Thai eten te halen

Hammer
16 abril 2020

Elke keer weer topklasse! Heerlijke thaise gerechten, supermooi team in relatief ‘kleine keuken’.

Nico
14 abril 2020

Very good !! heel erg lekker Aroy Maak thank You

Miranda
13 abril 2020

Heerlijk echt Thais eten!!

Melvin
9 abril 2020

Voor het eerst een keer eten gehaald. En het was heerlijk! Bedankt!

Ymke
6 abril 2020

Heerlijk! Super goeie service en echt lekker eten

MJO
6 abril 2020

Lekker, grote porties en snel klaar

Kitty
6 abril 2020

Altijd tevreden. Eten is vers en smaakvol

Andrés
5 abril 2020

Lekker eend! Snelle en goede service.

Peter
5 abril 2020

Erg lekker gegeten, reserveren en afhalen gaat erg makkelijk. Beste Thai in Zaandam, beslist aan te raden!!

marijke
5 abril 2020

alles stond klaar op afgesproken tijd en bleek van prima kwaliteit te zijn!

Brouwer
31 março 2020

Eten is goed verzorgd en goed op temperatuur zodat het nog warm is om thuis lekker te eten .de meisjes zijn vriendelijke Wij hebben een goede ervaringen met eten in de nok nok en met ophalen.

Andrés
30 março 2020

Snelle service en heerlijk eten!

Nico
28 março 2020

Very good thank you

Jager
28 março 2020

Het eten is hier altijd heel goed.. Vers bereid en de smaken zijn vol en krachtig . Beste afhaal in Zaandam.

Diederick
26 março 2020

Het was wederom heerlijk. Stond op tijd klaar en werd als altijd begroet met een lach...

Mounir
24 março 2020
Laila
22 março 2020

Het eten is altijd lekker en vers bereid. Mevrouw die er werkt is ook super lief en vriendelijk.

MJO
22 março 2020

Snel klaar, heerlijk eten en grote porties

Andrés
21 março 2020

Heerlijke maaltijd! Ook de eten stond klaar en de afgesproken tijd. Dankjewel

Nico
21 março 2020

very good thank you !!

thai lover
20 março 2020
Marian
16 março 2020

Erg goed! Ruime porties. Volgende keer rekening mee houden er is per persoon geen hele portie nodig.

Debby
9 março 2020

Was weer erg lekker! Echt alsof ik weer in Thailand was.....

Kp
7 março 2020

Heb vaker besteld en ben altijd tevreden.Zeer smakelijk en vers

Frank van der Horst
5 março 2020

Erg lekker!

Claudia
4 março 2020

Erg lekker eten. Authentieke Thaise smaken. Kortom een aanrader. Kom er zeker binnenkort weer terug.

Lilian
29 fevereiro 2020

Altijd super lekker!

John
20 fevereiro 2020

Eten snel klaar, helaas weinig smaak

Maurice
16 fevereiro 2020

2de keer besteld binnen 2 weken en weer super !

Quino
7 fevereiro 2020

Ik had online een Pad Ped Tahoe besteld om mee te nemen. Was best lekker, alleen zat er geen tahoe in. Nog niet eens één stukje. Alleen maar groenten en wat cashewnoten

Carmen
2 fevereiro 2020
Maurice
28 janeiro 2020

Eerste keer, echt heerlijk !

Rawin
28 janeiro 2020
NS
26 janeiro 2020

Goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijk eten. Eindelijk een goede Thai in de buurt.

Martijn
26 janeiro 2020

Top

Faroek
10 janeiro 2020

De Kai med ma muang (+Witte rijst) was werkelijk erg smakelijk. Al een paar keer hier eten gehaald afgelopen maanden. Altijd op tijd klaar, altijd goed warm, altijd verrukkelijk. Ik zal zeker bij ze blijven bestellen.

Bas
4 janeiro 2020
James
30 dezembro 2020

Authentiek eten, net als in Thailand

Li
30 dezembro 2020

Super lekker eten! Plastic zakje zou als optie aangeboden kunnen worden, en niet verplicht.

Bob
29 dezembro 2019

Aroi mak mak! Jing Jing!

Faroek
17 dezembro 2019

Heerlijke groene curry met beef!!

Miranda
9 dezembro 2019

Heerlijk Thais eten!

Mesut
7 dezembro 2019

Het was weserom Heerlijk!

Reinders
7 dezembro 2019

Heerlijk gegeten!

Keizer
6 dezembro 2019

Top, snel klaar en heerlijk gegeten

Eelco
2 novembro 2019

Erg lekker ruim voldoende, maar veel te zout. Jammer, want het was verder echt heel goed.

Wendy C.
15 outubro 2019

Superlekker en op tijd!

Kitty
21 setembro 2019

Is iedere x weer erg lekker en vooral vers .zeker n aanrader

Emmy
21 setembro 2019

Online een maaltijd samengesteld voor 8 personen , alles stond netjes klaar op de afgesproken tijd , de tafel stond thuus al gedekt en we konden heerlijk eten met de familie ! Heerlijk gegeten & allemaal erg tevreden ! Complimenten !

Mateo
19 setembro 2019

Super lekkie en blijvende kwaliteit.

zeldenrust
15 setembro 2019

erg rommelig bij het ophalen van de bestelling. Eten vond ik erg vlak er zat niet veel smaak aan. Mijn dochter had de eend en die was erg lekker

Andrea
14 setembro 2019

Heerlijke viskoekjes, saté en soepje. We hebben gesmuld. En vorige week zaten we nog maar aan een tafeltje te eten bij jullie, ook heerlijk!

Frank W.
30 agosto 2019

Wirklich richtig lecker! Eines der geschmacklich besten Restaurants in Zaandam, was die einfach gehaltene Einrichtung nicht vermuten lässt. Schon mehrmals dort gegessen, immer frisch, ausgezeichnet gewürzt, freundlicher und schneller Service und bei Abholbestellung keine Wartezeit. Wer gut essen will und auf Design verzichten kann oder zu Hause essen möchte, unbedingt ausprobieren!

Lisa
26 agosto 2019

Op tijd klaar, heerlijk eten, goede prijs

Simon
22 agosto 2019

Heerlijk gegeten

MM
3 agosto 2019

Heerlijke Thaise gerechten! We zijn vanuit Amsterdam en zijn zeer blij verrast dat we een goede Thai hier in Zaandam hebben gevonden!

Vivian
20 julho 2019

Enorm lekker eten! Echt vers en goed op smaak. Zelfs me oma van 94 is helemaal om

kitty
15 julho 2019

ik heb al meerdere keren eten gehaald en vind het ontzettend lekker. en ruime porties.

Aurora
14 julho 2019

Ontzettend lekker gegeten! Pad thai was top, de Pad khi mao thalee was zeer goed van smaak. Kan Nok Nok zeker aanbevelen!

A.
10 julho 2019

Heerlijk gegeten

Marco
4 julho 2019

Amazing food as always. Wish they'd deliver, though.

Stefan
1 julho 2019

Prima eten, op tijd klaar. Wel jammer dat ze geld rekenen voor plastic tasje die ik niet nodig heb.

Sophia
29 junho 2019

Tweede keer besteld, super snel klaar en echt zalig gegeten!!

Rosan
24 junho 2019

Veel verse groenten, heerlijke smaken. Fan van de kokossoep!

Jurrie
24 junho 2019

Erg lekker en goed gekruid. Ik heb mijn eten afgehaald. Het enige (kleine) minpuntje was dat mijn eten al klaar stond toen ik 5 min te vroeg was en dus ook tijd had om een beetje af te koelen.

Kelvin
17 junho 2019

Heerlijk as usual. Maar 't eten stond mss wel al even (te vroeg) klaar en was daardoor iets afgekoeld.

Jur
2 junho 2019

Goed lekker en direct klaar zoals ik dat gewend bent.

Geoff
24 maio 2019

4 sterren, 5 als ze ook bezorgen!

D.C
18 maio 2019

Was lekker, snel afgehaald.

Tamira IJpma
15 maio 2019

Was heerlijk!

Nona
4 maio 2019

Heerlijk!

Karen
2 maio 2019

Het eten was heerlijk, we komen absoluut nog vaker langs!

Bert
1 maio 2019

Heerlijk gegeten van NokNok vanavond

Stefan
26 abril 2019

Goed eten met grote porties

Sandra
25 abril 2019

Wederom superrrr lekker!!!

Oliver
20 abril 2019
Sandra
18 abril 2019

Super lekker als altijd. Topservice!!!

Polonia
17 abril 2019

Heerlijk goed eten!!!!

Andrea
17 abril 2019

Heerlijke viskoekjes!

Monique Lansdorp
6 abril 2019

heerlijke keuken! vooral de TKK soep!

Rudo Goudkuil
4 abril 2019

Uitstekend eten. Erg smaakvol.

Sandra
28 março 2019

Top! Super lekker !!!!

Mateusz Nakielski
28 março 2019

Lekker zoals altijd

Richard Pot
25 março 2019

In EEN woord WOW! Dat was heerlijk

Diana
21 março 2019

Super als altijd!

Sandra Klok
13 março 2019

Op site vermeld 4 kipsate maar je krijgt er drie dit is prima opgelost bij volgende bestelling gratis portie saté. Alleen bij kipvleugels krijg ik kipppootjes Strange. Maar verder alles superlekker!

Marianna
3 março 2019

Echt heerlijk eten! Alles vers. Aanwinst voor Zaandam.

David
28 fevereiro 2019

Very good

Siyang
24 fevereiro 2019
Andrea
24 fevereiro 2019

Alles was goed. Online Bestellen ging soepel, slecht 20 min wachten op het eten, viskoekjes waren heerlijk en de Thaise soep was ook top. Blij dat ik ze ken!

Frank Alkema
22 fevereiro 2019

prima en ruim voldoende eten. Oude afgesproken tijd gereed.

Daniël
15 fevereiro 2019

Eten is zeer smakelijk. Porties zouden veel royaler mogen voor dit geld. Als ik één portie bami bestel, moet dat niet een bak zijn met een halve hoogte. De bak met saus was dan wel een hele bak, maar zat niet helemaal vol. Royaal zijn kost maar een fractie meer, maar levert veel welwillendheid op om met regelmaat terug te keren.

Sandra
6 fevereiro 2019

Wederom super lekker!!!!!!

Karin
4 fevereiro 2019

Heerlijk eten, veel groentes, eten stond al klaar.

Valery
2 fevereiro 2019

I really enjoyed the dinner! Everything was delicious!

Sandra
31 janeiro 2019

Wederom super lekker. En. Op tijd klaar en super klantvriendelijk personeel. Helemaal top!!!

Juud
27 janeiro 2019

We hebben weer heerlijj gegeten ???

David
22 janeiro 2019

Really good Thai food! Took me back to Bangkok

Diana
19 janeiro 2019

Wederom heerlijk gesmaakt.

Sandra
10 janeiro 2019

Wederom super lekker!!!!

PD
2 janeiro 2019

Lekker eten. Bestelling online gedaan,maar moest alsnog bijna 10 min. wachten omdat ze het eten nog aan het bereiden zijn. Niet erg als je geen haast hebt, eten is ook lekker warm.

Suus
31 dezembro 2019

Echt heel erg lekker en vers. Aanrader.

Lisa Korver
22 dezembro 2018

Ik had specifiek gevraagd om een bak zonder ui en prei en de hele bak zat vol met ui en prei... Super jammer. Voor de rest natuurlijk wel lekker zoals altijd, maar heb helaas wel alle stukjes ui en prei er uit moeten zoeken.

Jennifer Duin
17 dezembro 2018
Elvira
6 dezembro 2018

Heerlijk eten, vers en vol smaak. Een aanwinst voor Zaandam!

Sophia
2 dezembro 2018

Was erg lekker! We komen zeker bij Nok Nok terug. Ben benieuwd naar de andere gerechten. Het oogde ook heel schoon!

Anneli
1 dezembro 2018

Altijd smaakvol, verzorgd en vers, en vriendelijke mensen.

M.
14 novembro 2018

Heerlijk eten en attente mensen!

Claudia
12 novembro 2018

Echt heerlijk gegeten. Soep en pasteitjes waren top evenals de beide hoofdgerechten, lekkere pittige curry. Kortom, wij hebben gesmuld een aanwinst voor Zaandam

Yvonne
11 novembro 2018

Heerlijk eten besteld. Ben blij met dit Thaise restaurant in Zaandam

Sandra
31 outubro 2018

Super goede kwaliteit van eten. En nog een extra bak noodles meegekregen. Super service en super lekker. En zo gastvrijheid. Top!!

Edo
29 outubro 2018

Héérlijk eten. Gelukkig was ik vroeg want het was eerder klaar. Ik vind het wel gek dat er bij een online bestelling voor afhalen verplicht kosten in rekening worden gebracht voor een plastic tas terwijl ik ook een eigen tas mee had.

Raymond
13 outubro 2018

Heerlijk eten, precies op tijd klaar, echt een aanradeer

Paul
1 outubro 2018

lekker gegeten! Een beetje pittig, maar daar houden wij wel van!

kitty
21 setembro 2018

voor de 2e x eten gehaald.Wederom heerlijk,vers, goed bereid. Had online de bestelling gedaan,stond keurig klaar.

Mano
8 setembro 2018

Alles was top, zeker een aanrader!!!

Koen
8 setembro 2018

Heerlijk.

Lex Goudriaan
3 setembro 2018

Uistekende kwaliteit, smaakvol en zeker voor herhaling vatbaat.

Daan
27 agosto 2018

Bestelling gedaan via internet. De bestelling stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip. Eten was heerlijk en zat!

Lili
20 agosto 2018

Het was heerlijk. Goed op tijd gemaakt. Het is Mijn nieuwe favorite restaurant in zaandam:) alleen jammer dat zij een beetje veinig ruimte hebben binnen te zitten. Verder is alles perfect!

PATRICIA
18 agosto 2018

Helaas dames, maar dit is geen Thais eten. Te vet ( loempia's) groenten te rauw en te grof gesneden , geen authenthieke Thaise groente of kruiden, curry te zoet. Jammer. Prijs is te duur voor wat jullie leveren. Slechte service.

Hofer
27 julho 2018

Niet zo vriendelijk bij ophalen. Kwaliteit eten matig. Bloemkool in Thais eten nog nooit meegemaakt. Hopelijk wordt het beter, maar nu toch weer bij andere Thai bestellen.

Angélique
27 julho 2018

Fantastisch lekker eten en heel aardige bediening!!

Michiel
26 julho 2018

Heerlijk gegeten, weer eens wat anders in Zaandam. Lekker veel groente en vers! Bestellen via de site en ophalen ging ook super makkelijk. Voor herhaling vatbaar!

Mesut
24 julho 2018

Schoon, vriendelijk, verse producten en erg lekker! Super dat we nu ook een goeie Thai in Zaandam hebben!

Mark
23 julho 2018

Heerlijk eten.

Astrid
22 julho 2018

Prima eten goede service top houden zo

Lisa
19 julho 2018

Vers! Heerlijk! Ik kom zeker terug.

Inge
12 julho 2018

Bestellen en afhalen gingen erg soepel. Eten erg lekker! Gaan hier zeker vaker afhalen.

Iva
6 julho 2018
G. Bruin
24 junho 2018

Heel makkelijk bestellen en betalen. Keurig op de afgesproken tijd klaar. En het belangrijkste: het was heel erg lekker. Aroy mak!