Beoordelingen van Nok Nok Zaandam

Recente recensies van Nok Nok Zaandam

5 sterren na 296 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten al vaak gehaald . blijft een feest goede porties en smaak vol . Thailand is mijn favoriete keuken .kom er vaak en hier komt het toch echt het dichts bij de authentieke keuken

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer superlekker!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, maar de cola zero was over de datum en zo smaakte deze ook, misschien niet meer verkopen?

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Zeker aan te raden nummer 41 en de sate stokjes. Verse producten, kortom, een echt goede Thai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais heten. Ik beveel hen van harte aan. Prijs, kwaliteit goed in balans.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk eten.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stipt op tijd gereed. Zeer smakelijke gerechten. de Nok Nok mix was voor 2 personen een goed voorgerecht . Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer veel zout in het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was Toptop

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was ontzettend lekker! En ruim voldoende! Zeker een aanrader

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt overheerlijk! De Nok Nok mix was precies lekker voor 2 personen als voorgerecht (eerlijk zullen we alles delen ;-)). De hoofdgerechten (#41 en #53) waren zeer smakelijk en ruim voldoende. Nok Nok is een absolute aanwinst voor Zaandam e.o. Enige minpuntje: via hun eigen website kan je alleen maar bestellen om af te halen.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, ruime portie, erg vriendelijk personeel en heerlijk eten! Aanrader!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal top!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten! Goede prijs kwaliteit verhouding. Lekker smaak en goede service.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Thais zoals je dat normaliter alleen in het land zelf eet, in één woord: verrukkelijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

uitstekende kwaliteit, wel de witte rijst vergeten

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lange tijd niet meer zo lekker gegeten. Alles was perfect en het eten was vers. Een echte aanrader voor als je Thai wilt eten!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer heerlijk eten. Helemaal top!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, dit zijn de smaakmakers van Zaandam!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heeeeeeerlijk

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische rode en groene curry besteld en het was heerlijk! Precies genoeg voor 2 personen, licht pittig met knapperige groenten. Wij gaan hier vaker halen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

wederom heeeeeeerlijk gegeten

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stipt op tijd gereed. Zeer smakelijke gerechten. Ik kan de salade aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle service. Eten wordt goed verpakt om eventueel lekken te voorkomen. Een Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker.miste alleen de peper..stond 1 pepertje bij maar was helemaal niets van te proeven.... Ik koop regelmatig eten bij jullie....altijd goed!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, smaakvolle gerechten. Goede porties en alles stond al klaar bij afhalen. Écht een aanrader! We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk 😋 lekker gegeten en niet pittig 🌶 zoals gevraagd ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben het eten opgehaald. Het stond al klaar voor ons, heel fijn. Wij hadden een groene curry besteld en een vega maaltijd met gemengde groenten en sojasaus. Ze waren beiden erg lekker. Vooraf hadden we vega loempia's, die waren iets minder top; beetje saai, niet zo smaakvol, er leken ook maar 1 of 2 ingredienten in te zitten...

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten , mooie porties. Online bestellen week top, op afgesproken tijd klaar Misschien iets minder zout in bepaalde gerechten

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker eten. Altijd vers. Ik bestelde via de website en kwartiertje later haalde ik mijn bestelling op.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, echt Thais! Alleen jammer dat jullie de rijst waren vergeten, en ook geen sorry of goedmakertje daarna.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vers Aanradertje

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waanden ons weer even in Thailand! Heerlijke viskoekjes en 2 verrukkelijk curry's, een rode en een groene en ruim voldoende ook! Voor ons de eerste keer maat zeker niet de laatste. Top!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Aantal voor gerechten en hoofdgerecht en alles smaakte perfect.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Het waren ruime porties, echt vers en zeer smakelijk. Dank!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, supervers en voor ons drieën meer dan genoeg . Een aanrader. Oh ja, vergeet te vermelden dat het niet te pittig is, top.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

eten besteld en afgehaald, helemaal zoals van tevoren aangegeven. Eten was erg lekker en vers.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel klaar

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer heerlijk. Heerlijk vers en goed van smaak! Aanrader!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is heerlijk maar het zou nog lekkerder zijn als de groente iets minder zacht is. Ik hou van lekker knapperige groente.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel regelmatig de kip met rijst en cashew noten, de smaak is altijd voortreffelijk maar gister was deze helaas veel zouter dan wat ik gewend ben van jullie gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen bij NokNok gehaald, echt een aanrader voor de liefhebbers van orientaals eten. Aanwinst voor Zaandam!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste mevrouw van NOK NOK ik heb gisteren online Tom yam kai en Pad Thai besteld en zelf opgehaald De soep was lekker maar die pad thai was heel erg slecht het was een vaste bonk geworden aan elkaar geplakt Thais eten hoort vers uit de wok te komen Ik wil geen pad thai die een dagen van te voren in een bakje is gedaan en het is zeker dat u dit gedaan heeft ! !Ik heb een paar happen geproefd het was vies en oud en nu heb ik buikpijn en ben teleurgesteld want ik heb u nog veel goede reviews gegeven en veel besteld met de eerste lockdown Helaas kan ik dit niet meer aanbevelen :(

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, en genoeg voor 2 dagen dus net lekker bij de lunch weer gegeten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten, de gerechten waren goed gekruid en roken ook nog eens erg lekker. Flinke porties en ook het afhalen was prima op orde. Aanrader!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Thaise afhaal!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Arroy mak mak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was precies op tijd klaar en eten was echt goed, ik ga zeker weer bestellen!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was wederom heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer ontzettend lekker!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaker iets en waren altijd tevreden. Deze keer minder. We hadden Pad thai kai besteld en de rijstnoedels waren echt niet lekker, één dikke klont, het zat aan elkaar gekleefd. Jammer. De vegetarische loempia’s die we besteld hadden waren wel lekker. Volgende keer beter hoop ik. Het eten was op de opgegeven tijd klaar. De service is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten en smaak was goed. Ben kritisch als het gaat om papaya salade en deze was echt goed met de juiste pittig niveau. Deze thais is een aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik probeerde online te bestellen en bezorgen. Adverteren met “gratis bezorging”. Dus je klikt daar op,. Na de bestelling/betaling krijg je een mail dat je het zelf kan gaan halen😂

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker , vers !

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Always super lekker ♥️

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

untasty food but fast delivery

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten!! Lieve mensen!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging zeer makkelijk. Het eten was geweldig. Zeer afwisselende smaken. Netjes en goed ingepakt. We komen zeker terug.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd, Liefs, Jennifer en Kevin

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijke Thaise curry

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn vaste klanten. Super lekker en vriendelijke mensen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pad thai was erg lekker, net goed pittig

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte heerlijk. Specialiteit van de Chef. Goed van smaak, lekker pittig. Aanrader.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige smaken, super vers. Echt heerlijk!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb er al een aantal keer besteld, en alles wat ik bestel is verrassend lekker👌🏽 Ik vind dit echt een aanrader als je lekker Thais wilt eten😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer lekker. Heerlijk vers.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Elk gerecht is vers en overheerlijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mn favoriet in Zaandam. Heerlijk eten

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heel erg goed!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Top keuken!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Always tasty. Best Thai food in the Netherlands ♥️

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was al weer een tijd geleden dat we besteld hadden, in onze herinnering was het toen echt beter. Het gerecht met eend viel tegen.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vriendelijke bediening

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, snelle service. We bestelen graag weer. Alleen jammer dat er rijst of een andere bijlage gekozen moet worden bij online bestellen, het wordt gauw teveel bij meerdere gerechten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige gerechten. Neem naast een hoofdgerecht vooral ook de sate. Uitmuntend.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed te eten, op tijd klaar en goede service. Bedankt NokNok!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Goed van smaak en lekker vers!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

echt top jullie Pad thai! Tot snel!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk gezegd vond ik het deze x wat minder smaakvol. Ik heb regelmatig hetzelfde gerecht.in ieder geval de laatste keren. Daarom viel me op dat het deze x minder van smaak was. Daarbij waren er volgens mij punten beschikbaar maar nu heb ik ineens maar 1 punt

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vooral de vegetarische groene curry!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer hier eten afgehaald. We hadden drie verschillende gerechten en alle drie waren lekker. We gaan hier zeker vaker afhalen.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super, wat een toppers !

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk!!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, deed ons aan Thailand denken! Alleen jammer dat de kip cashew aan de zoute kant was, (de saus, de rest van gerecht ook heerlijk). De Tom Ka Kai geurde heerlijk. We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk maar ik moest bijna 20 minuten wachten terwijl ik had besteld voor een bepaalde tijd. Wij halen eerst altijd eten voor onze kinderen en dan voor ons bij Noknok dus dan is het extra vervelend als je moet wachten en het andere eten koud wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor d e eerste keer besteld. Eten was op tijd klaar en nog goed warm toen het uitgepakt werd. Vervolgens heerlijk gegeten. We hadden oa eend, en een visschotel. De porties waren ruim met allemaal verse ingrediënten. Hier gaan we zeker nog eens bestellen.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

very yummy food and very friendly staff

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer heerlijk. Alles lekker vers en heerlijk van smaak!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vers gemaakt, mag alleen el wat pikanter of eventueel wat losse chili erbij , gaan zeker nog een keer bestellen

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, lekker vers en alles goed van smaak. Aanrader!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We order often from Nok Nok and we love your food. However, the Som Tam Thai we got this time was disappointing. It lacked of seasoning and was way too sweet. It seemed to me that it's missing some essential seasoning such as fish sauce or garlic. Just pure sweet almost like dessert.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar om op te halen, Goed verpakt, alles vers, grote porties, en heerlijk thuis gegeten. Een aanrader. En niet te vergeten de vriendelijke bediening!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten , vriendelijke personeel, mijn favoriete Thaise restaurant!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben een vis en vegetarisch gerecht besteld en opgehaald. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. de porties zijn ruim en de smaak van beide gerechten was heerlijk. Naar onze smaak iets te zout. Veel groente bij het vegetarische gerecht. Voor herhaling vatbaar.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nok Nok is absoluut de " Haut Cuisine " onder de Thaise afhaal restaurants. De gerechten smaken alsof er een engel over je tong fietst. Goed verzorgd ingepakt, na drie uur was het nog warm, een woord, ""Verrukkelijk""

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, wanneer je ook bestelt

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

besteld via website. Eten was klaar op afgesproken tijd. Genoten van het eten dat elke keer vers voor je wordt klaargemaakt. Wat een heerlijke smaken. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten en super service!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Eindelijk eens een Thai waar er genoeg groenten door de vegetarische curry gaat.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor redelijke prijs

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke personeel, en goed , veilig geregeld afhaalpunt.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer geweldig !

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een prima prijs!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk, Lekker gegeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, lekker en snel klaar.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Vers, smaakvol, echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker maar helaas bami in plaats van nasi gekregen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker allemaal

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten en personeel is erg vriendelijk 🤗

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker !! ruime porties en mooi op tijd ..kan niet wachten tot we weer gezellig in het restaurant kunnen zitten..

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en super vriendelijke mensen!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Lekker pittig! Een echte aanrader. Veel verse groenten. Wij zijn heel erg tevreden. (en we waren met 11 personen)

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De groene curry maakt mij iedere keer weer bij 🥰

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk. alleen mn opgespaarde voucher werkte niet dat was wel jammer. kreeg er ook nog geen reactie op toen ik het aankaartte

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten, goede porties en goed gevuld (bvb lekker veel garnalen in het garnalengerecht). De kokossoep was heerlijk, de groene vega curry vonden we vrij pittig voor een gerecht met slechts één pepertje. Goede service en super gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We komen zeker terug!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super weer, nu zelfs 2x in de week besteld. Zalig !

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer gegeten gisteren. Vooral de voorgerechten waren een lekkere aanvulling.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was keurig op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

En weer goed !

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, lekker en grote porties

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit eten! Heerlijke gerechten en super vriendelijke personeel! Echte aanrader.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekkere thaise curry, zelfs bij afhalen was het eten warm toen we thuis kwamen Favoriet Viskoekjes en de papaya salade

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goed warm!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd héérlijk eten, volle en frisse smaken, snel en supervers. We blijven hier terugkomen om waanzinnig lekker Thai eten te halen

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer topklasse! Heerlijke thaise gerechten, supermooi team in relatief ‘kleine keuken’.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Very good !! heel erg lekker Aroy Maak thank You

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk echt Thais eten!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een keer eten gehaald. En het was heerlijk! Bedankt!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Super goeie service en echt lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, grote porties en snel klaar

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd tevreden. Eten is vers en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eend! Snelle en goede service.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, reserveren en afhalen gaat erg makkelijk. Beste Thai in Zaandam, beslist aan te raden!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

alles stond klaar op afgesproken tijd en bleek van prima kwaliteit te zijn!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed verzorgd en goed op temperatuur zodat het nog warm is om thuis lekker te eten .de meisjes zijn vriendelijke Wij hebben een goede ervaringen met eten in de nok nok en met ophalen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijk eten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Very good thank you

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is hier altijd heel goed.. Vers bereid en de smaken zijn vol en krachtig . Beste afhaal in Zaandam.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk. Stond op tijd klaar en werd als altijd begroet met een lach...

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker en vers bereid. Mevrouw die er werkt is ook super lief en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, heerlijk eten en grote porties

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd! Ook de eten stond klaar en de afgesproken tijd. Dankjewel

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

very good thank you !!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed! Ruime porties. Volgende keer rekening mee houden er is per persoon geen hele portie nodig.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker! Echt alsof ik weer in Thailand was.....

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb vaker besteld en ben altijd tevreden.Zeer smakelijk en vers

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten. Authentieke Thaise smaken. Kortom een aanrader. Kom er zeker binnenkort weer terug.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten snel klaar, helaas weinig smaak

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

2de keer besteld binnen 2 weken en weer super !

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had online een Pad Ped Tahoe besteld om mee te nemen. Was best lekker, alleen zat er geen tahoe in. Nog niet eens één stukje. Alleen maar groenten en wat cashewnoten

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer, echt heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijk eten. Eindelijk een goede Thai in de buurt.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De Kai med ma muang (+Witte rijst) was werkelijk erg smakelijk. Al een paar keer hier eten gehaald afgelopen maanden. Altijd op tijd klaar, altijd goed warm, altijd verrukkelijk. Ik zal zeker bij ze blijven bestellen.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Authentiek eten, net als in Thailand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Plastic zakje zou als optie aangeboden kunnen worden, en niet verplicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Aroi mak mak! Jing Jing!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke groene curry met beef!!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weserom Heerlijk!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, snel klaar en heerlijk gegeten

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker ruim voldoende, maar veel te zout. Jammer, want het was verder echt heel goed.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en op tijd!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Is iedere x weer erg lekker en vooral vers .zeker n aanrader

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Online een maaltijd samengesteld voor 8 personen , alles stond netjes klaar op de afgesproken tijd , de tafel stond thuus al gedekt en we konden heerlijk eten met de familie ! Heerlijk gegeten & allemaal erg tevreden ! Complimenten !

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkie en blijvende kwaliteit.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

erg rommelig bij het ophalen van de bestelling. Eten vond ik erg vlak er zat niet veel smaak aan. Mijn dochter had de eend en die was erg lekker

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke viskoekjes, saté en soepje. We hebben gesmuld. En vorige week zaten we nog maar aan een tafeltje te eten bij jullie, ook heerlijk!

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wirklich richtig lecker! Eines der geschmacklich besten Restaurants in Zaandam, was die einfach gehaltene Einrichtung nicht vermuten lässt. Schon mehrmals dort gegessen, immer frisch, ausgezeichnet gewürzt, freundlicher und schneller Service und bei Abholbestellung keine Wartezeit. Wer gut essen will und auf Design verzichten kann oder zu Hause essen möchte, unbedingt ausprobieren!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, heerlijk eten, goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Thaise gerechten! We zijn vanuit Amsterdam en zijn zeer blij verrast dat we een goede Thai hier in Zaandam hebben gevonden!

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekker eten! Echt vers en goed op smaak. Zelfs me oma van 94 is helemaal om

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

ik heb al meerdere keren eten gehaald en vind het ontzettend lekker. en ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Pad thai was top, de Pad khi mao thalee was zeer goed van smaak. Kan Nok Nok zeker aanbevelen!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Amazing food as always. Wish they'd deliver, though.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, op tijd klaar. Wel jammer dat ze geld rekenen voor plastic tasje die ik niet nodig heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer besteld, super snel klaar en echt zalig gegeten!!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Veel verse groenten, heerlijke smaken. Fan van de kokossoep!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed gekruid. Ik heb mijn eten afgehaald. Het enige (kleine) minpuntje was dat mijn eten al klaar stond toen ik 5 min te vroeg was en dus ook tijd had om een beetje af te koelen.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk as usual. Maar 't eten stond mss wel al even (te vroeg) klaar en was daardoor iets afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed lekker en direct klaar zoals ik dat gewend bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

4 sterren, 5 als ze ook bezorgen!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, snel afgehaald.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, we komen absoluut nog vaker langs!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van NokNok vanavond

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten met grote porties

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom superrrr lekker!!!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker als altijd. Topservice!!!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk goed eten!!!!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke viskoekjes!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke keuken! vooral de TKK soep!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten. Erg smaakvol.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Super lekker !!!!

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

In EEN woord WOW! Dat was heerlijk

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super als altijd!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op site vermeld 4 kipsate maar je krijgt er drie dit is prima opgelost bij volgende bestelling gratis portie saté. Alleen bij kipvleugels krijg ik kipppootjes Strange. Maar verder alles superlekker!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk eten! Alles vers. Aanwinst voor Zaandam.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Very good

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed. Online Bestellen ging soepel, slecht 20 min wachten op het eten, viskoekjes waren heerlijk en de Thaise soep was ook top. Blij dat ik ze ken!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

prima en ruim voldoende eten. Oude afgesproken tijd gereed.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is zeer smakelijk. Porties zouden veel royaler mogen voor dit geld. Als ik één portie bami bestel, moet dat niet een bak zijn met een halve hoogte. De bak met saus was dan wel een hele bak, maar zat niet helemaal vol. Royaal zijn kost maar een fractie meer, maar levert veel welwillendheid op om met regelmaat terug te keren.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker!!!!!!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, veel groentes, eten stond al klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

I really enjoyed the dinner! Everything was delicious!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker. En. Op tijd klaar en super klantvriendelijk personeel. Helemaal top!!!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijj gegeten ???

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Really good Thai food! Took me back to Bangkok

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gesmaakt.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker!!!!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Bestelling online gedaan,maar moest alsnog bijna 10 min. wachten omdat ze het eten nog aan het bereiden zijn. Niet erg als je geen haast hebt, eten is ook lekker warm.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg lekker en vers. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had specifiek gevraagd om een bak zonder ui en prei en de hele bak zat vol met ui en prei... Super jammer. Voor de rest natuurlijk wel lekker zoals altijd, maar heb helaas wel alle stukjes ui en prei er uit moeten zoeken.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vers en vol smaak. Een aanwinst voor Zaandam!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! We komen zeker bij Nok Nok terug. Ben benieuwd naar de andere gerechten. Het oogde ook heel schoon!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd smaakvol, verzorgd en vers, en vriendelijke mensen.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en attente mensen!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Soep en pasteitjes waren top evenals de beide hoofdgerechten, lekkere pittige curry. Kortom, wij hebben gesmuld een aanwinst voor Zaandam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten besteld. Ben blij met dit Thaise restaurant in Zaandam

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit van eten. En nog een extra bak noodles meegekregen. Super service en super lekker. En zo gastvrijheid. Top!!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk eten. Gelukkig was ik vroeg want het was eerder klaar. Ik vind het wel gek dat er bij een online bestelling voor afhalen verplicht kosten in rekening worden gebracht voor een plastic tas terwijl ik ook een eigen tas mee had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd klaar, echt een aanradeer

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten! Een beetje pittig, maar daar houden wij wel van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

voor de 2e x eten gehaald.Wederom heerlijk,vers, goed bereid. Had online de bestelling gedaan,stond keurig klaar.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles was top, zeker een aanrader!!!

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Uistekende kwaliteit, smaakvol en zeker voor herhaling vatbaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan via internet. De bestelling stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip. Eten was heerlijk en zat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Goed op tijd gemaakt. Het is Mijn nieuwe favorite restaurant in zaandam:) alleen jammer dat zij een beetje veinig ruimte hebben binnen te zitten. Verder is alles perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas dames, maar dit is geen Thais eten. Te vet ( loempia's) groenten te rauw en te grof gesneden , geen authenthieke Thaise groente of kruiden, curry te zoet. Jammer. Prijs is te duur voor wat jullie leveren. Slechte service.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Niet zo vriendelijk bij ophalen. Kwaliteit eten matig. Bloemkool in Thais eten nog nooit meegemaakt. Hopelijk wordt het beter, maar nu toch weer bij andere Thai bestellen.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten en heel aardige bediening!!

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, weer eens wat anders in Zaandam. Lekker veel groente en vers! Bestellen via de site en ophalen ging ook super makkelijk. Voor herhaling vatbaar!

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Schoon, vriendelijk, verse producten en erg lekker! Super dat we nu ook een goeie Thai in Zaandam hebben!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten goede service top houden zo

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers! Heerlijk! Ik kom zeker terug.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en afhalen gingen erg soepel. Eten erg lekker! Gaan hier zeker vaker afhalen.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk bestellen en betalen. Keurig op de afgesproken tijd klaar. En het belangrijkste: het was heel erg lekker. Aroy mak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.