Beoordelingen van Nok Nok Zaandam

Recente recensies

5.0
Daniel
gisteren
jj
12 oktober 2021
Rene
11 oktober 2021

Heerlijk en vers

A. J. De Ruiter-Groenewoud
10 oktober 2021

Heerlijk en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna copier
3 oktober 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.A.M. Borgers
19 september 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie
13 september 2021

Nu 2x besteld hier en het was 2x erg lekker, eindelijk heeft zaandam een goede Thaise afhaal/bezorgservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
9 september 2021

Eten was weer heerlijk! Niets op aan te merken! Top

Carina
9 september 2021

Super lekkere gerechten.

Engelsman
7 september 2021

Het eten is authentiek Thaais en heerlijk.

Ronald Steketee
6 september 2021

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
4 september 2021

Ik had gebakken rijst besteld en kreeg witte rijst .is toch weer 2,50 extra

Ilya
21 augustus 2021

Het was weer superlekker!!! Wel heel jammer dat er niet bezorgd kan worden in Zaandijk, anders zouden we 10x zo vaak bestellen. :-)

Jolanda Boef
21 augustus 2021

Gisteren op aanraden van vrienden voor het eerst Ka Long Rang besteld bij Nok Nok en wij vonden het erg goed alleen de rode curry saus vonden we iets te zoet.

M.F.
16 augustus 2021

Teveel cocos in de soep en flauw. Hoofdgerechten ook zeer matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

alexander
12 augustus 2021

Ik bestel hier zeer regelmatig en ben super tevreden. Altijd lekker!

Piet Koster
9 augustus 2021
Bert
8 augustus 2021
Jan Dekker
8 augustus 2021

Het was weer super lekker!!!

Ronald Steketee
3 augustus 2021

Lekker gegeten. Prima van smaak.

Prinsen
2 augustus 2021

Zeer smaakvol🎉🎉🎉🎉

Linde
2 augustus 2021

De gebakken rijst is helaas niet meer zoals ie was, dat was de hele reden dat we altijd bij Nok Nok bestelden. Nummer 43 en 73 was alsnog heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
25 juli 2021

Weer heerlijk gegeten, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Beek-Wollrabe
18 juli 2021

Geweldig lekker gegeten. Super snel klaar. Nog voor de afgesproken tijd konden we het ophalen. Geweldige service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophia
15 juli 2021

Het was weer Nok Noklekker!! Echt zalig!! Onze favoriete take away..

R L Blits
11 juli 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien
2 juli 2021

Heerlijk ,vers ! Altijd lekker

R. L. Blits
29 juni 2021

Heerlijk gegeten, consistente kwaliteit! Top Thai!

Federica
25 juni 2021
Erna Copier
23 juni 2021

Zoals altijd, heerlijk! 👍

Jan Dekker
13 juni 2021

Ontzettend lekker, net zo lekker als in Thailand!

Andrés
7 juni 2021

Lekker!

Stefan
6 juni 2021

Altijd heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MC
6 juni 2021

wederom heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

alex
31 mei 2021

Lekker!

Anja
30 mei 2021

We hebben vier diverse maaltijden besteld en alle vier even heerlijk. Met ruim rijst en kroepoek. Aanrader!

Amy
28 mei 2021

Mijn bestelling was netjes op tijd klaar. Het was heerlijk, vers en nog super heet bij thuis komst. Het personeel was vriendelijk. Kortom een hele positieve ervaring bij NokNok

Jackielynn
27 mei 2021

Heerlijk gegeten! Bedankt dames :)

Jan Dekker
24 mei 2021

Heerlijk eten, super goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
23 mei 2021

Ruime porties en geweldig lekker!

Erna Copier
16 mei 2021

Was weer smullen! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schijf
15 mei 2021

Heerlijk gegeten. Royale porties. Misschien handig om het nummer van het gekozen hoofdgerecht op de papieren verpakking te zetten. Wij hadden drie hoofdgerechten en moeite soms gok te zien wat welk gerecht was

Dorien
12 mei 2021

Helemaal top , zoals altijd!

Vincent
9 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Sophia
3 mei 2021

Altijd lekker! Vegetarische groene curry was wel alweer pittiger dan de rode, ondanks dat er op de site vermeld staat dat de rode pittiger is. Ik zal er de volgende keer naar vragen hoe dit zit. Maar altijd heerlijk, ik blijf bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
2 mei 2021

De Thalee pad sod horapa en Paneng nua waren erg lekker. We komen zeker terug.

Joke
27 april 2021
S.
26 april 2021
ben
20 april 2021

heerlijk gegeten al vaak gehaald . blijft een feest goede porties en smaak vol . Thailand is mijn favoriete keuken .kom er vaak en hier komt het toch echt het dichts bij de authentieke keuken

Erna Copier
19 april 2021

Was weer superlekker!

R. L. Blits
12 april 2021

Heerlijk Thais eten.

Andrea
12 april 2021

Het eten was lekker, maar de cola zero was over de datum en zo smaakte deze ook, misschien niet meer verkopen?

Kim
12 april 2021

Weer super lekker gegeten! Zeker aan te raden nummer 41 en de sate stokjes. Verse producten, kortom, een echt goede Thai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob van der linden
11 april 2021
M h
11 april 2021
Mart koele
10 april 2021

Heerlijk Thais heten. Ik beveel hen van harte aan. Prijs, kwaliteit goed in balans.

R de boer
10 april 2021

Zeer smakelijk eten.

Bas
10 april 2021

Heel erg lekker!

Erna Copier
4 april 2021

Was weer superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholten
31 maart 2021

Bestelling stipt op tijd gereed. Zeer smakelijke gerechten. de Nok Nok mix was voor 2 personen een goed voorgerecht . Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrian
29 maart 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
29 maart 2021

Zeer veel zout in het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
28 maart 2021

Het was Toptop

Eline
27 maart 2021

Eten was ontzettend lekker! En ruim voldoende! Zeker een aanrader

JBR
23 maart 2021

Het eten was echt overheerlijk! De Nok Nok mix was precies lekker voor 2 personen als voorgerecht (eerlijk zullen we alles delen ;-)). De hoofdgerechten (#41 en #53) waren zeer smakelijk en ruim voldoende. Nok Nok is een absolute aanwinst voor Zaandam e.o. Enige minpuntje: via hun eigen website kan je alleen maar bestellen om af te halen.

Reinier
22 maart 2021

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jarno
17 maart 2021

Keurig op tijd, ruime portie, erg vriendelijk personeel en heerlijk eten! Aanrader!

Lisa van Aarle
15 maart 2021
Erna Copier
15 maart 2021

Was weer helemaal top!

Mario
14 maart 2021

Heerlijk Thais eten! Goede prijs kwaliteit verhouding. Lekker smaak en goede service.

Gabriël
13 maart 2021

Erg lekker gegeten

Stefan
11 maart 2021

Thais zoals je dat normaliter alleen in het land zelf eet, in één woord: verrukkelijk!

Paul
11 maart 2021

uitstekende kwaliteit, wel de witte rijst vergeten

Ali
8 maart 2021

Lange tijd niet meer zo lekker gegeten. Alles was perfect en het eten was vers. Een echte aanrader voor als je Thai wilt eten!!

Erna Copier
6 maart 2021

Zoals iedere keer heerlijk eten. Helemaal top!

Conny
6 maart 2021
Ciska
1 maart 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
1 maart 2021

Heerlijk, dit zijn de smaakmakers van Zaandam!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MC
27 februari 2021

heeeeeeerlijk

Sophia
22 februari 2021

De vegetarische rode en groene curry besteld en het was heerlijk! Precies genoeg voor 2 personen, licht pittig met knapperige groenten. Wij gaan hier vaker halen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
20 februari 2021

Lekker en veel.

MC
19 februari 2021

wederom heeeeeeerlijk gegeten

Adelheid
16 februari 2021

Bestelling stipt op tijd gereed. Zeer smakelijke gerechten. Ik kan de salade aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos van der Beek
15 februari 2021

Heerlijk gegeten. Snelle service. Eten wordt goed verpakt om eventueel lekken te voorkomen. Een Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna Copier
14 februari 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patty
14 februari 2021

Was lekker.miste alleen de peper..stond 1 pepertje bij maar was helemaal niets van te proeven.... Ik koop regelmatig eten bij jullie....altijd goed!

Paul en Esther
3 februari 2021

Heerlijke, smaakvolle gerechten. Goede porties en alles stond al klaar bij afhalen. Écht een aanrader! We gaan hier zeker vaker bestellen.

Jamie
3 februari 2021

Heerlijk eten.

Bianca
31 januari 2021

Was heerlijk 😋 lekker gegeten en niet pittig 🌶 zoals gevraagd ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joe van Beurdski
31 januari 2021

We hebben het eten opgehaald. Het stond al klaar voor ons, heel fijn. Wij hadden een groene curry besteld en een vega maaltijd met gemengde groenten en sojasaus. Ze waren beiden erg lekker. Vooraf hadden we vega loempia's, die waren iets minder top; beetje saai, niet zo smaakvol, er leken ook maar 1 of 2 ingredienten in te zitten...

Bela
31 januari 2021

Lekker eten , mooie porties. Online bestellen week top, op afgesproken tijd klaar Misschien iets minder zout in bepaalde gerechten

Rene
30 januari 2021

Geweldig lekker eten. Altijd vers. Ik bestelde via de website en kwartiertje later haalde ik mijn bestelling op.

Lydia
29 januari 2021

Superlekker, echt Thais! Alleen jammer dat jullie de rijst waren vergeten, en ook geen sorry of goedmakertje daarna.

Alex
29 januari 2021

Altijd lekker en vers Aanradertje

Erna Copier
27 januari 2021

Wij waanden ons weer even in Thailand! Heerlijke viskoekjes en 2 verrukkelijk curry's, een rode en een groene en ruim voldoende ook! Voor ons de eerste keer maat zeker niet de laatste. Top!

Gabriella
25 januari 2021

Super lekker gegeten. Aantal voor gerechten en hoofdgerecht en alles smaakte perfect.

Lm
23 januari 2021

Snel en lekker!

Guillermo
20 januari 2021

Zoals altijd heerlijk eten!!!

Jitske
16 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten!! Het waren ruime porties, echt vers en zeer smakelijk. Dank!

Menno
16 januari 2021

Heerlijk, supervers en voor ons drieën meer dan genoeg . Een aanrader. Oh ja, vergeet te vermelden dat het niet te pittig is, top.

J.S.
11 januari 2021

eten besteld en afgehaald, helemaal zoals van tevoren aangegeven. Eten was erg lekker en vers.

MJO
10 januari 2021

Lekker en snel klaar

Andre
9 januari 2021

Smaakte weer heerlijk. Heerlijk vers en goed van smaak! Aanrader!

Maya
8 januari 2021

Het is heerlijk maar het zou nog lekkerder zijn als de groente iets minder zacht is. Ik hou van lekker knapperige groente.

Jorrit
4 januari 2021

Ik bestel regelmatig de kip met rijst en cashew noten, de smaak is altijd voortreffelijk maar gister was deze helaas veel zouter dan wat ik gewend ben van jullie gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
3 januari 2020

Al meerdere malen bij NokNok gehaald, echt een aanrader voor de liefhebbers van orientaals eten. Aanwinst voor Zaandam!

Nico
2 januari 2020

Beste mevrouw van NOK NOK ik heb gisteren online Tom yam kai en Pad Thai besteld en zelf opgehaald De soep was lekker maar die pad thai was heel erg slecht het was een vaste bonk geworden aan elkaar geplakt Thais eten hoort vers uit de wok te komen Ik wil geen pad thai die een dagen van te voren in een bakje is gedaan en het is zeker dat u dit gedaan heeft ! !Ik heb een paar happen geproefd het was vies en oud en nu heb ik buikpijn en ben teleurgesteld want ik heb u nog veel goede reviews gegeven en veel besteld met de eerste lockdown Helaas kan ik dit niet meer aanbevelen :(

Juliette
2 januari 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, en genoeg voor 2 dagen dus net lekker bij de lunch weer gegeten.

MC
1 januari 2020
Ankie
31 december 2020

Heerlijke gegeten, de gerechten waren goed gekruid en roken ook nog eens erg lekker. Flinke porties en ook het afhalen was prima op orde. Aanrader!!

Ingrid
30 december 2020
Paul
23 december 2020

Uitstekende Thaise afhaal!

Jan jaap
20 december 2020

Arroy mak mak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chan
14 december 2020

Bestelling was precies op tijd klaar en eten was echt goed, ik ga zeker weer bestellen!

Michel
14 december 2020

was wederom heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
12 december 2020

Was weer ontzettend lekker!!

Mar
7 december 2020

We bestellen vaker iets en waren altijd tevreden. Deze keer minder. We hadden Pad thai kai besteld en de rijstnoedels waren echt niet lekker, één dikke klont, het zat aan elkaar gekleefd. Jammer. De vegetarische loempia’s die we besteld hadden waren wel lekker. Volgende keer beter hoop ik. Het eten was op de opgegeven tijd klaar. De service is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
5 december 2020
Bram
5 december 2020
Moun
4 december 2020

Altijd goed!!!

Juliette
29 november 2020

Eten en smaak was goed. Ben kritisch als het gaat om papaya salade en deze was echt goed met de juiste pittig niveau. Deze thais is een aanrader!

Martijn
27 november 2020

Ik probeerde online te bestellen en bezorgen. Adverteren met “gratis bezorging”. Dus je klikt daar op,. Na de bestelling/betaling krijg je een mail dat je het zelf kan gaan halen😂

Dorien
20 november 2020

Het eten was super lekker , vers !

Sally
13 november 2020

Always super lekker ♥️

eden
12 november 2020

untasty food but fast delivery

Miranda
4 november 2020

Heerlijk Thais eten!! Lieve mensen!!

Ron Bouber
4 november 2020

Bestellen ging zeer makkelijk. Het eten was geweldig. Zeer afwisselende smaken. Netjes en goed ingepakt. We komen zeker terug.

Jennifer Duin
26 oktober 2020

Geweldig zoals altijd, Liefs, Jennifer en Kevin

Jj
21 oktober 2020

zoals altijd heerlijke Thaise curry

Carol
18 oktober 2020

We zijn vaste klanten. Super lekker en vriendelijke mensen.

Alex
16 oktober 2020
Krissy
9 oktober 2020
De Groot
9 oktober 2020

Pad thai was erg lekker, net goed pittig

Andre
7 oktober 2020

Eten smaakte heerlijk. Specialiteit van de Chef. Goed van smaak, lekker pittig. Aanrader.

anoniem
3 oktober 2020
Sara Cloosterman
2 oktober 2020

Geweldige smaken, super vers. Echt heerlijk!

Marloes
28 september 2020

goede service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joelyne
27 september 2020

Heb er al een aantal keer besteld, en alles wat ik bestel is verrassend lekker👌🏽 Ik vind dit echt een aanrader als je lekker Thais wilt eten😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
27 september 2020

Smaakte weer lekker. Heerlijk vers.

Wies
25 september 2020
Ma
19 september 2020

Elk gerecht is vers en overheerlijk!

Rene
18 september 2020

Mn favoriet in Zaandam. Heerlijk eten

Lucille Ellinger
16 september 2020

Gewoon heel erg goed!

Andre
14 september 2020

Was weer heerlijk! Top keuken!

Ewelina
14 september 2020

Het eten was echt lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sally
13 september 2020

Always tasty. Best Thai food in the Netherlands ♥️

Andrea
12 september 2020

Het was al weer een tijd geleden dat we besteld hadden, in onze herinnering was het toen echt beter. Het gerecht met eend viel tegen.

pieter
7 september 2020

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ciska Bakker
1 september 2020

Heerlijk en vriendelijke bediening

Paul
29 augustus 2020

Was prima!

Sanne
27 augustus 2020
Anoniem
25 augustus 2020

Prima gegeten, snelle service. We bestelen graag weer. Alleen jammer dat er rijst of een andere bijlage gekozen moet worden bij online bestellen, het wordt gauw teveel bij meerdere gerechten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marien
25 augustus 2020

Geweldige gerechten. Neem naast een hoofdgerecht vooral ook de sate. Uitmuntend.

Mariska
23 augustus 2020

Altijd goed te eten, op tijd klaar en goede service. Bedankt NokNok!

Andre
23 augustus 2020

Was weer heerlijk. Goed van smaak en lekker vers!

myrthe
23 augustus 2020

echt top jullie Pad thai! Tot snel!

Kitty peerdeman
19 augustus 2020

Eerlijk gezegd vond ik het deze x wat minder smaakvol. Ik heb regelmatig hetzelfde gerecht.in ieder geval de laatste keren. Daarom viel me op dat het deze x minder van smaak was. Daarbij waren er volgens mij punten beschikbaar maar nu heb ik ineens maar 1 punt

Wouter
19 augustus 2020

Heerlijk eten, vooral de vegetarische groene curry!

Shao
17 augustus 2020

Eerste keer hier eten afgehaald. We hadden drie verschillende gerechten en alle drie waren lekker. We gaan hier zeker vaker afhalen.

Maurice
17 augustus 2020

Wederom super, wat een toppers !

Andre
14 augustus 2020

Eten was weer heerlijk!!

Denise
12 augustus 2020

Heerlijk eten, deed ons aan Thailand denken! Alleen jammer dat de kip cashew aan de zoute kant was, (de saus, de rest van gerecht ook heerlijk). De Tom Ka Kai geurde heerlijk. We gaan zeker nog een keer bestellen!

mira brouwer
10 augustus 2020

Eten was weer heerlijk maar ik moest bijna 20 minuten wachten terwijl ik had besteld voor een bepaalde tijd. Wij halen eerst altijd eten voor onze kinderen en dan voor ons bij Noknok dus dan is het extra vervelend als je moet wachten en het andere eten koud wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily
3 augustus 2020

Lekker gegeten

Roy DnKr
3 augustus 2020

Lekker lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
1 augustus 2020

Voor d e eerste keer besteld. Eten was op tijd klaar en nog goed warm toen het uitgepakt werd. Vervolgens heerlijk gegeten. We hadden oa eend, en een visschotel. De porties waren ruim met allemaal verse ingrediënten. Hier gaan we zeker nog eens bestellen.

Nanika
28 juli 2020

very yummy food and very friendly staff

Andre
26 juli 2020

Smaakte weer heerlijk. Alles lekker vers en heerlijk van smaak!

Henk Roukama
15 juli 2020

Lekker eten en vers gemaakt, mag alleen el wat pikanter of eventueel wat losse chili erbij , gaan zeker nog een keer bestellen

Andre
11 juli 2020

Was weer heerlijk, lekker vers en alles goed van smaak. Aanrader!

Teodor
9 juli 2020

We order often from Nok Nok and we love your food. However, the Som Tam Thai we got this time was disappointing. It lacked of seasoning and was way too sweet. It seemed to me that it's missing some essential seasoning such as fish sauce or garlic. Just pure sweet almost like dessert.

Rob en Carla
9 juli 2020

Precies op tijd klaar om op te halen, Goed verpakt, alles vers, grote porties, en heerlijk thuis gegeten. Een aanrader. En niet te vergeten de vriendelijke bediening!

Emma
9 juli 2020

Lekker eten , vriendelijke personeel, mijn favoriete Thaise restaurant!

Deniece
29 juni 2020

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
27 juni 2020

We hebben een vis en vegetarisch gerecht besteld en opgehaald. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. de porties zijn ruim en de smaak van beide gerechten was heerlijk. Naar onze smaak iets te zout. Veel groente bij het vegetarische gerecht. Voor herhaling vatbaar.

Benjamin
27 juni 2020

Nok Nok is absoluut de " Haut Cuisine " onder de Thaise afhaal restaurants. De gerechten smaken alsof er een engel over je tong fietst. Goed verzorgd ingepakt, na drie uur was het nog warm, een woord, ""Verrukkelijk""

Mariska
25 juni 2020

Altijd goed eten, wanneer je ook bestelt

Rosan
23 juni 2020
Edu Wollrabe
22 juni 2020

besteld via website. Eten was klaar op afgesproken tijd. Genoten van het eten dat elke keer vers voor je wordt klaargemaakt. Wat een heerlijke smaken. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
21 juni 2020

Geweldig eten en super service!

Simon
15 juni 2020
Kemper
14 juni 2020

Lekker gegeten. Eindelijk eens een Thai waar er genoeg groenten door de vegetarische curry gaat.

Aad
13 juni 2020

Heerlijk eten voor redelijke prijs

SPie
4 juni 2020

Heerlijk eten, vriendelijke personeel, en goed , veilig geregeld afhaalpunt.

Vissers
3 juni 2020

Heerlijk eten

Maurice
3 juni 2020

Echt weer geweldig !

Aad
29 mei 2020

Prima eten voor een prima prijs!

Joke
23 mei 2020

Erg smakelijk, Lekker gegeten.

MJO
22 mei 2020

Grote porties, lekker en snel klaar.

Andre
19 mei 2020

Heerlijke gerechten. Vers, smaakvol, echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rodney
17 mei 2020

Het was lekker maar helaas bami in plaats van nasi gekregen

Marianne
17 mei 2020

Was erg lekker allemaal

Guillermo
16 mei 2020

Altijd lekker eten en personeel is erg vriendelijk 🤗

Nico
16 mei 2020

Heel erg lekker !! ruime porties en mooi op tijd ..kan niet wachten tot we weer gezellig in het restaurant kunnen zitten..

Ciska Harry
15 mei 2020

Heerlijk eten en super vriendelijke mensen!

Margriet
13 mei 2020

Super lekker gegeten! Lekker pittig! Een echte aanrader. Veel verse groenten. Wij zijn heel erg tevreden. (en we waren met 11 personen)

Dieuwke
10 mei 2020

De groene curry maakt mij iedere keer weer bij 🥰

Kelvin
9 mei 2020

heerlijk. alleen mn opgespaarde voucher werkte niet dat was wel jammer. kreeg er ook nog geen reactie op toen ik het aankaartte

Elly
8 mei 2020

Op tijd klaar en heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Francis
7 mei 2020

Heerlijk Thais eten, goede porties en goed gevuld (bvb lekker veel garnalen in het garnalengerecht). De kokossoep was heerlijk, de groene vega curry vonden we vrij pittig voor een gerecht met slechts één pepertje. Goede service en super gegeten!

Sara
6 mei 2020

Heerlijk gegeten. We komen zeker terug!

Hammer
5 mei 2020
Maurice
29 april 2020

Super weer, nu zelfs 2x in de week besteld. Zalig !

Krisjtán
25 april 2020
Diederick
24 april 2020

Heerlijk weer gegeten gisteren. Vooral de voorgerechten waren een lekkere aanvulling.

G. Bruin
21 april 2020

De bestelling was keurig op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten.

Andrés
21 april 2020

Snel en lekker, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
20 april 2020

En weer goed !

MJO
19 april 2020

Snel klaar, lekker en grote porties

Justin&El
18 april 2020

Top kwaliteit eten! Heerlijke gerechten en super vriendelijke personeel! Echte aanrader.

Karen
17 april 2020

super lekkere thaise curry, zelfs bij afhalen was het eten warm toen we thuis kwamen Favoriet Viskoekjes en de papaya salade

Afhalen123
17 april 2020

Heel lekker en goed warm!

Angela
16 april 2020

Als altijd héérlijk eten, volle en frisse smaken, snel en supervers. We blijven hier terugkomen om waanzinnig lekker Thai eten te halen

Hammer
16 april 2020

Elke keer weer topklasse! Heerlijke thaise gerechten, supermooi team in relatief ‘kleine keuken’.

Nico
14 april 2020

Very good !! heel erg lekker Aroy Maak thank You

Miranda
13 april 2020

Heerlijk echt Thais eten!!

Melvin
9 april 2020

Voor het eerst een keer eten gehaald. En het was heerlijk! Bedankt!

Ymke
6 april 2020

Heerlijk! Super goeie service en echt lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJO
6 april 2020

Lekker, grote porties en snel klaar

Kitty
6 april 2020

Altijd tevreden. Eten is vers en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrés
5 april 2020

Lekker eend! Snelle en goede service.

Peter
5 april 2020

Erg lekker gegeten, reserveren en afhalen gaat erg makkelijk. Beste Thai in Zaandam, beslist aan te raden!!

marijke
5 april 2020

alles stond klaar op afgesproken tijd en bleek van prima kwaliteit te zijn!

Brouwer
31 maart 2020

Eten is goed verzorgd en goed op temperatuur zodat het nog warm is om thuis lekker te eten .de meisjes zijn vriendelijke Wij hebben een goede ervaringen met eten in de nok nok en met ophalen.

Andrés
30 maart 2020

Snelle service en heerlijk eten!

Nico
28 maart 2020

Very good thank you

Jager
28 maart 2020

Het eten is hier altijd heel goed.. Vers bereid en de smaken zijn vol en krachtig . Beste afhaal in Zaandam.

Diederick
26 maart 2020

Het was wederom heerlijk. Stond op tijd klaar en werd als altijd begroet met een lach...

Mounir
24 maart 2020
Laila
22 maart 2020

Het eten is altijd lekker en vers bereid. Mevrouw die er werkt is ook super lief en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJO
22 maart 2020

Snel klaar, heerlijk eten en grote porties

Andrés
21 maart 2020

Heerlijke maaltijd! Ook de eten stond klaar en de afgesproken tijd. Dankjewel

Nico
21 maart 2020

very good thank you !!

thai lover
20 maart 2020
Marian
16 maart 2020

Erg goed! Ruime porties. Volgende keer rekening mee houden er is per persoon geen hele portie nodig.

Debby
9 maart 2020

Was weer erg lekker! Echt alsof ik weer in Thailand was.....

Kp
7 maart 2020

Heb vaker besteld en ben altijd tevreden.Zeer smakelijk en vers

Frank van der Horst
5 maart 2020

Erg lekker!

Claudia
4 maart 2020

Erg lekker eten. Authentieke Thaise smaken. Kortom een aanrader. Kom er zeker binnenkort weer terug.

Lilian
29 februari 2020

Altijd super lekker!

John
20 februari 2020

Eten snel klaar, helaas weinig smaak

Maurice
16 februari 2020

2de keer besteld binnen 2 weken en weer super !

Quino
7 februari 2020

Ik had online een Pad Ped Tahoe besteld om mee te nemen. Was best lekker, alleen zat er geen tahoe in. Nog niet eens één stukje. Alleen maar groenten en wat cashewnoten

Carmen
2 februari 2020
Maurice
28 januari 2020

Eerste keer, echt heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rawin
28 januari 2020
NS
26 januari 2020

Goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijk eten. Eindelijk een goede Thai in de buurt.

Martijn
26 januari 2020

Top

Faroek
10 januari 2020

De Kai med ma muang (+Witte rijst) was werkelijk erg smakelijk. Al een paar keer hier eten gehaald afgelopen maanden. Altijd op tijd klaar, altijd goed warm, altijd verrukkelijk. Ik zal zeker bij ze blijven bestellen.

Bas
4 januari 2020
James
30 december 2020

Authentiek eten, net als in Thailand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Li
30 december 2020

Super lekker eten! Plastic zakje zou als optie aangeboden kunnen worden, en niet verplicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
29 december 2019

Aroi mak mak! Jing Jing!

Faroek
17 december 2019

Heerlijke groene curry met beef!!

Miranda
9 december 2019

Heerlijk Thais eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mesut
7 december 2019

Het was weserom Heerlijk!

Reinders
7 december 2019

Heerlijk gegeten!

Keizer
6 december 2019

Top, snel klaar en heerlijk gegeten

Eelco
2 november 2019

Erg lekker ruim voldoende, maar veel te zout. Jammer, want het was verder echt heel goed.

Wendy C.
15 oktober 2019

Superlekker en op tijd!

Kitty
21 september 2019

Is iedere x weer erg lekker en vooral vers .zeker n aanrader

Emmy
21 september 2019

Online een maaltijd samengesteld voor 8 personen , alles stond netjes klaar op de afgesproken tijd , de tafel stond thuus al gedekt en we konden heerlijk eten met de familie ! Heerlijk gegeten & allemaal erg tevreden ! Complimenten !

Mateo
19 september 2019

Super lekkie en blijvende kwaliteit.

zeldenrust
15 september 2019

erg rommelig bij het ophalen van de bestelling. Eten vond ik erg vlak er zat niet veel smaak aan. Mijn dochter had de eend en die was erg lekker

Andrea
14 september 2019

Heerlijke viskoekjes, saté en soepje. We hebben gesmuld. En vorige week zaten we nog maar aan een tafeltje te eten bij jullie, ook heerlijk!

Frank W.
30 augustus 2019

Wirklich richtig lecker! Eines der geschmacklich besten Restaurants in Zaandam, was die einfach gehaltene Einrichtung nicht vermuten lässt. Schon mehrmals dort gegessen, immer frisch, ausgezeichnet gewürzt, freundlicher und schneller Service und bei Abholbestellung keine Wartezeit. Wer gut essen will und auf Design verzichten kann oder zu Hause essen möchte, unbedingt ausprobieren!

Lisa
26 augustus 2019

Op tijd klaar, heerlijk eten, goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
22 augustus 2019

Heerlijk gegeten

MM
3 augustus 2019

Heerlijke Thaise gerechten! We zijn vanuit Amsterdam en zijn zeer blij verrast dat we een goede Thai hier in Zaandam hebben gevonden!

Vivian
20 juli 2019

Enorm lekker eten! Echt vers en goed op smaak. Zelfs me oma van 94 is helemaal om

kitty
15 juli 2019

ik heb al meerdere keren eten gehaald en vind het ontzettend lekker. en ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aurora
14 juli 2019

Ontzettend lekker gegeten! Pad thai was top, de Pad khi mao thalee was zeer goed van smaak. Kan Nok Nok zeker aanbevelen!

A.
10 juli 2019

Heerlijk gegeten

Marco
4 juli 2019

Amazing food as always. Wish they'd deliver, though.

Stefan
1 juli 2019

Prima eten, op tijd klaar. Wel jammer dat ze geld rekenen voor plastic tasje die ik niet nodig heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophia
29 juni 2019

Tweede keer besteld, super snel klaar en echt zalig gegeten!!

Rosan
24 juni 2019

Veel verse groenten, heerlijke smaken. Fan van de kokossoep!

Jurrie
24 juni 2019

Erg lekker en goed gekruid. Ik heb mijn eten afgehaald. Het enige (kleine) minpuntje was dat mijn eten al klaar stond toen ik 5 min te vroeg was en dus ook tijd had om een beetje af te koelen.

Kelvin
17 juni 2019

Heerlijk as usual. Maar 't eten stond mss wel al even (te vroeg) klaar en was daardoor iets afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jur
2 juni 2019

Goed lekker en direct klaar zoals ik dat gewend bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geoff
24 mei 2019

4 sterren, 5 als ze ook bezorgen!

D.C
18 mei 2019

Was lekker, snel afgehaald.

Tamira IJpma
15 mei 2019

Was heerlijk!

Nona
4 mei 2019

Heerlijk!

Karen
2 mei 2019

Het eten was heerlijk, we komen absoluut nog vaker langs!

Bert
1 mei 2019

Heerlijk gegeten van NokNok vanavond

Stefan
26 april 2019

Goed eten met grote porties

Sandra
25 april 2019

Wederom superrrr lekker!!!

Oliver
20 april 2019
Sandra
18 april 2019

Super lekker als altijd. Topservice!!!

Polonia
17 april 2019

Heerlijk goed eten!!!!

Andrea
17 april 2019

Heerlijke viskoekjes!

Monique Lansdorp
6 april 2019

heerlijke keuken! vooral de TKK soep!

Rudo Goudkuil
4 april 2019

Uitstekend eten. Erg smaakvol.

Sandra
28 maart 2019

Top! Super lekker !!!!

Mateusz Nakielski
28 maart 2019

Lekker zoals altijd

Richard Pot
25 maart 2019

In EEN woord WOW! Dat was heerlijk

Diana
21 maart 2019

Super als altijd!

Sandra Klok
13 maart 2019

Op site vermeld 4 kipsate maar je krijgt er drie dit is prima opgelost bij volgende bestelling gratis portie saté. Alleen bij kipvleugels krijg ik kipppootjes Strange. Maar verder alles superlekker!

Marianna
3 maart 2019

Echt heerlijk eten! Alles vers. Aanwinst voor Zaandam.

David
28 februari 2019

Very good

Siyang
24 februari 2019
Andrea
24 februari 2019

Alles was goed. Online Bestellen ging soepel, slecht 20 min wachten op het eten, viskoekjes waren heerlijk en de Thaise soep was ook top. Blij dat ik ze ken!

Frank Alkema
22 februari 2019

prima en ruim voldoende eten. Oude afgesproken tijd gereed.

Daniël
15 februari 2019

Eten is zeer smakelijk. Porties zouden veel royaler mogen voor dit geld. Als ik één portie bami bestel, moet dat niet een bak zijn met een halve hoogte. De bak met saus was dan wel een hele bak, maar zat niet helemaal vol. Royaal zijn kost maar een fractie meer, maar levert veel welwillendheid op om met regelmaat terug te keren.

Sandra
6 februari 2019

Wederom super lekker!!!!!!

Karin
4 februari 2019

Heerlijk eten, veel groentes, eten stond al klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valery
2 februari 2019

I really enjoyed the dinner! Everything was delicious!

Sandra
31 januari 2019

Wederom super lekker. En. Op tijd klaar en super klantvriendelijk personeel. Helemaal top!!!

Juud
27 januari 2019

We hebben weer heerlijj gegeten ???

David
22 januari 2019

Really good Thai food! Took me back to Bangkok

Diana
19 januari 2019

Wederom heerlijk gesmaakt.

Sandra
10 januari 2019

Wederom super lekker!!!!

PD
2 januari 2019

Lekker eten. Bestelling online gedaan,maar moest alsnog bijna 10 min. wachten omdat ze het eten nog aan het bereiden zijn. Niet erg als je geen haast hebt, eten is ook lekker warm.

Suus
31 december 2019

Echt heel erg lekker en vers. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa Korver
22 december 2018

Ik had specifiek gevraagd om een bak zonder ui en prei en de hele bak zat vol met ui en prei... Super jammer. Voor de rest natuurlijk wel lekker zoals altijd, maar heb helaas wel alle stukjes ui en prei er uit moeten zoeken.

Jennifer Duin
17 december 2018
Elvira
6 december 2018

Heerlijk eten, vers en vol smaak. Een aanwinst voor Zaandam!

Sophia
2 december 2018

Was erg lekker! We komen zeker bij Nok Nok terug. Ben benieuwd naar de andere gerechten. Het oogde ook heel schoon!

Anneli
1 december 2018

Altijd smaakvol, verzorgd en vers, en vriendelijke mensen.

M.
14 november 2018

Heerlijk eten en attente mensen!

Claudia
12 november 2018

Echt heerlijk gegeten. Soep en pasteitjes waren top evenals de beide hoofdgerechten, lekkere pittige curry. Kortom, wij hebben gesmuld een aanwinst voor Zaandam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
11 november 2018

Heerlijk eten besteld. Ben blij met dit Thaise restaurant in Zaandam

Sandra
31 oktober 2018

Super goede kwaliteit van eten. En nog een extra bak noodles meegekregen. Super service en super lekker. En zo gastvrijheid. Top!!

Edo
29 oktober 2018

Héérlijk eten. Gelukkig was ik vroeg want het was eerder klaar. Ik vind het wel gek dat er bij een online bestelling voor afhalen verplicht kosten in rekening worden gebracht voor een plastic tas terwijl ik ook een eigen tas mee had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
13 oktober 2018

Heerlijk eten, precies op tijd klaar, echt een aanradeer

Paul
1 oktober 2018

lekker gegeten! Een beetje pittig, maar daar houden wij wel van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kitty
21 september 2018

voor de 2e x eten gehaald.Wederom heerlijk,vers, goed bereid. Had online de bestelling gedaan,stond keurig klaar.

Mano
8 september 2018

Alles was top, zeker een aanrader!!!

Koen
8 september 2018

Heerlijk.

Lex Goudriaan
3 september 2018

Uistekende kwaliteit, smaakvol en zeker voor herhaling vatbaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
27 augustus 2018

Bestelling gedaan via internet. De bestelling stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip. Eten was heerlijk en zat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lili
20 augustus 2018

Het was heerlijk. Goed op tijd gemaakt. Het is Mijn nieuwe favorite restaurant in zaandam:) alleen jammer dat zij een beetje veinig ruimte hebben binnen te zitten. Verder is alles perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PATRICIA
18 augustus 2018

Helaas dames, maar dit is geen Thais eten. Te vet ( loempia's) groenten te rauw en te grof gesneden , geen authenthieke Thaise groente of kruiden, curry te zoet. Jammer. Prijs is te duur voor wat jullie leveren. Slechte service.

Hofer
27 juli 2018

Niet zo vriendelijk bij ophalen. Kwaliteit eten matig. Bloemkool in Thais eten nog nooit meegemaakt. Hopelijk wordt het beter, maar nu toch weer bij andere Thai bestellen.

Angélique
27 juli 2018

Fantastisch lekker eten en heel aardige bediening!!

Michiel
26 juli 2018

Heerlijk gegeten, weer eens wat anders in Zaandam. Lekker veel groente en vers! Bestellen via de site en ophalen ging ook super makkelijk. Voor herhaling vatbaar!

Mesut
24 juli 2018

Schoon, vriendelijk, verse producten en erg lekker! Super dat we nu ook een goeie Thai in Zaandam hebben!

Mark
23 juli 2018

Heerlijk eten.

Astrid
22 juli 2018

Prima eten goede service top houden zo

Lisa
19 juli 2018

Vers! Heerlijk! Ik kom zeker terug.

Inge
12 juli 2018

Bestellen en afhalen gingen erg soepel. Eten erg lekker! Gaan hier zeker vaker afhalen.

Iva
6 juli 2018
G. Bruin
24 juni 2018

Heel makkelijk bestellen en betalen. Keurig op de afgesproken tijd klaar. En het belangrijkste: het was heel erg lekker. Aroy mak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.